یعنی ما ایرانیا نه تنها به راه راست هدایت نشدیم بلکه راه راست رو هم کج کردیم با این کارایی ک میکنیم بابا به خودتون رحم کنین چرا یه کاری میکنین پس فردا نون هم بگن دیگه نیست و کمیابه
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الکی تاپیک نزنین شایعه پراکنی کنین چه نوار چه دستمال چ پوشک هیچکی بدون نوار و دستمال و پوشک نمرده تا حالا نترسین هیچیتون نمیشه نخرین انبار نکنین احتکار هم نکنید شایعه هم درست نکنید الکی مردممم به جون هم نندازین
راسته دستمال کاغذی گلریز 1 ماه پیش 4100 بود دیروز 4 تا گرفتم دونهایی 4900 نوار رفتم 2 تا بخرم داروخانه ها نداشتن از سوپر تو کوچه پس کوچه پیدا کردم تازه اونم 4 تا بیشتر نداشت یه نماینده مجلس دیروز گفته اگه این جور پبش بره وضعیت تا 3-4 ماه دیگه قحطی می شه والله بعید هم نیست گوشت هم تا زمستون به کیلیویی 100 تومان می رسه چند تا از این زستوران دارا گفتن از الان خریدای 2 تا 3 ماهشون رو انجام دادن هر روز بد تر از دیروززززززززززززززز
واي چرا خودمون ميخوايم خودمونو بدبخت كنيم؟؟ هر روز ميان ميگن يه چيزي كم شده مردم هم سريييع ميرن هجوم ميبرن بخرن صدتا صدتا اينجوري ميشه كه واقعا گرون ميشه و بقول شما كمياب. والا من كه توي فروشگاه ديدم زيادم بود ولي خب قيمتش بالا رفته بود.
خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
من رفتم داروخونه هم نوار بود هم پوشک...دوبسته بزرگ مخصوص بعد زایمان خریدم دونه ای 7500...کوروش هم کلی پوشک مولفیکس داشت...دستمال کاغذی هم تا دیروز سره خیابون سه تا 5تومن بود...فقط دستمال نخرید که مصرفش اونقدر هم زیاد نیست...فوقش نباشه پارچه استفاده کنیم بهتر هم هست
منم نوار نخریدم یه بسته دیگه دارم ولی واقعا اگه کم بشه باید چیکار کنیم؟
من تو فکرم میگم روزای آخر که خیلی کم میاد کهنه بچه بخرم بذارم
اصلا قبل گرونیا این فکرو کردم گفتم اینطوری واسه سلامتش بهتره
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت