2777
2789
عنوان

چیکار کنم

168 بازدید | 23 پست

من  دختر 9ساله و 1ساله دارم، شوهرم یه اخلاقایی داره، متحجرانه، راضی نیست من کلاسی چیزی برم، بیرون رفتن رو میذاره ها ولی اینکه مقید بشم به کاری،مثلا هر روز فلان ساعت جایی برم اجازه نمیده 

دعوا هم سره این مسائل زیاد کردیم، فایده نداشته،  حالا اصلا بحث من سره این چیزا نیست، موضوع اصلی اینه که با این شرایطی که دارم نمیخام تو خونه افسرده بشم، کلاس ورزش نمیتونم برم ولی تو خونه میشه ورزش کرد، چندتا کلیپ دانلود کردم باهاشون ورزش میکنم، گاهی با وجود بچه به کارهایی خونه هم نمیرسم ولی گاهی وقت آزاد دارم، به نظرتون چه کاری میشه انجام داد، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😥 چیکار میکنی

هیچی دیگه تسلیم شدم اونقد سر این موضوع دعوامون شد آخرش بیخیال شدم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

به کارهات نمیرسی چه جوری میخوای  یه جوری بشه که حتماساعت خاصی بری بیرون 

راستش حس میکنم سرت واسه دردسر درد میکنه 😃

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کتاب خوندن بافتنی نزدیکترین پارک بابچه هات برین  اگه امکانش هست باکاشتن گل وگیاه حتی آپارتمانی ...

بافتنی بلد نیستم دلم میخاد یاد بگیرم ولی نمیدونم تو اینترنت چجوری از پایه یاد میدن، 

همین دیگه منم بی‌خیال بیرون رفتن و کلاس رفتن شدم ولی میخام تو خونه هنری چیزی یاد بگیرم

نمیشه که من خودم مدرک آرلیشگری داشتم هرچقدر التماس کردم نزاشت ادامه بدم الان تو ماهواره فقط کانال آرایشو میبینم تو خونه نمیشه که

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

😥😥😥 آدم وقتی انگیزه داشته باشه، روحیه میگیره  

نه باور کن من شاغلم پدرم در اومده از بس باید سر ساعت خاص کارهام تموم بشه برم سرکار 

دلم رهایی میخواد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏