2821
2789
به نظرتون بهش بگم یا بعد ازمایش بگم?

بعد از آزمایش با یه تدارک حسابی بهش بگو و غافلگیرش کن

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیکار کنم?چطوری بگم?

یه شام حسابی تدارک ببین بهترین لباستو بپوش و کلی شمع روشن کن و کیک ورست کن یا بخر و.....

جوری که شک کنه بگه تولد یا سالگردی بوده من نمیدونستم!!! 😰

بعد از شام یا سر میز شام آخرای غذا 👇

یه جفت پاپوش خوشگل بچه هم از قبل بخر بزاری توی جعبه ی کادو بهش بده .....

بعد دیگه کلی بغل و بوس و جیغ و هووووراااا

این برنامه ی منه...اینشالله نصیبم بشه🙁

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره
یه شام حسابی تدارک ببین بهترین لباستو بپوش و کلی شمع روشن کن و کیک ورست کن یا بخر و..... جوری که شک ...

منم برنامه دارم ولی هنوز نشده. الانم کلینیک ناباروریم

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
به  دقیقه هم نرسید

پس صددرصد مثبته. واسه منم دعا کن. همین الان کلینیک ناباروریم دعا کن این دفه iuiمنم مثبت شه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....