2777
2789
عنوان

حرف مردم ...😧😫😢

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست اما در دهن مردم رو نمیشه بست.همسر شما باید این حرفها رو نشنیده بگیرن و به زندگیشون ادامه بدن.همیشه یادمون باشه ما با درسته بین مردم هستیم اما زندگی خصوصی خودمون داریم و هیچکس حق وارد شدن به اون حریم رو نداره

#در_خانه_بمانیم

ازدواج طبقات مختلف خیلی باعث اذیت هر دو طرف مخصوصا طبقه ضعیف تر میشه و به نظر من نباید همچین ازدواج هایی صورت بگیره تا هم طبقه ضعیف تر اذیت نشه و ناراحت نشه و هم طبقه بالاتر(از نظر ثروت و پول) همچین حرف هایی دربارش نزنن 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

شوهرت نباید این حرفارو بهت بگه اگه دوست داره.دذ ضمن خودش باید بزنه تو دهن اونی که هوچین چیزی میگه تا درس عبرت بشه برای بقیه.

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

چاک دهن مردم رو نمیشه بست 

تحمل خوشی شماروندارن

خودت روهم پیش همسرت کوچیک نکن نمیخواستت نمیومد خواستگاریت 

خودت. روهم دست کم نگیر

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
از چیزی که ضعف دلری جلو بقیه باهاش شوخی کن تا کسی نتونه مسخرت کنه مثلا با وضعیت مالیتون شوخی کن جلوش ...

شوهرم میدونه برام مهم نیست 

خیلی دخترا بخاطر وضعیت مالیشون دورش بود قبل ازدواج اما خودش میگه تنها دختری که من مطمئنم بخاطر خودم منو میخواست تویی

با خــ💚ــدا باش پادشـ👸🏻ـاهی کن 😌

تو اعتماد به نفستو زیاد کن حرف مردم همیشه هست ولی بعضی ها انقد اعتماد به نفس دارن که شوهرشون جرات گفتن همچین چیزی هم نداره یعنی بهش فکر نمیکنه دیکه وقتی زنشو ببینه بااین همه اعتماد به نفس به خودتم برس و سعی کن باشوهرت هم خوش اخلاق باشی هم غذاها و شیرینی و کیک و این چیزا خوب درست کن کلا باکلاس باش و همه چیزاتم تزیین کن مردها عاشق زنای اینجوری ان  دیگه براش حرف مردم مهم نیست و اینکه وقتی همچین چیزی میگه بگو چقد مردم عقلشون کمه حالا خودشون کی ان که دنبال فتنه گری ان توهم قبلا چشم داشتی یاالان دبگه این حرفای خاله زنکی رو پیشم نگو یااگه موافقی باهاشون و پشبمونی بگو وقت همو تلف نکنیم انقد محکم بگو که دیگه از این حرفا نزنه و بهشم بگو تواگه منو دوست داشتی وقتی یکی اینجوری میگفت میگفتی خانمم ارزشش بیشتراز این چیزاست

ای وای .. منم هم حس توام ... ما اختلاف طبقاتی و فرهنگی داشتیم خیلی ...  شوهرت بابد خوب باشه , & ...

اهمیت نمیده میگه مهم اینه من از تو راضیم و دوست دارم

ولی خب من میترسم از دست این مردم فضول از دستش بدم😢

با خــ💚ــدا باش پادشـ👸🏻ـاهی کن 😌
چرا؟ عاشق همیم آخه

یا خدا بخاطر حرف مردم زندگیتو خراب نکن .جدا شو چیه🤤🤤 عزیزم بیخیال منم باشم ناراحت نمیشم ولی اگه میخوای یه خانم قوی و با سیاست و دانا باشی حرف مردم هیچ وقت نزتر تو زندگیت تاثیر منفی بزاره هیچ وقت مردم همیشه حرف دارن... شوهرت هم بهتره ازین افراد دوری کنه