2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2078569/آموزش-تصویری-سرچ-عکس-در-گوگل-برای-تشخیص-عکس-نتی?page=1

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

فقط از ملچ ملوچهای مادرم نفرررررررررررت شدید دارم

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
اخه الان چندسالی هس که دیگه اینجوری نمیشم 

انشا الله که شما دچار توهم ناشی از استرس شده بودی چون مربوط به چند سال پیشه شاید بخاطر بلوغ بوده

ولی کلا شنیدن صدا اصلا خوب نیست. شما که قطعا الان سالم هستید ولی کلا هم مواظب خودتون و هم بچه هاتون و خانوادتون باشید.

سلام. روانشناسی خوندم برای مشکلتون درخواست دوستی دادم

سلام

خوشبختم 🙂 چه عالی 🙂 

خوشحال میشم صحبتاتونو بخونم 

متشکرم 🙂🌷

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
سلام. درخواست دوستی دادم روانشناسی خوندم

سلام به شما 🙂

درخواست دوستیتونو پذیرفتم ؛ این قضیه برای من مشکل به حساب نمیاد🙂 اما خوشحال میشم صحبتاتونو بخونم🙂🌷

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
وای عزیزم خیلی ممنون😍😘😙😗

❤❤😍😍

خخخخ وای من بلند بلند خندیدم شوهرم میگه چیشده؟؟؟

😂😂😂

یکی از عادتهای بد من اختلال خواب دارم حتما باید یه قرصی چیزی بخورم که خوابم ببره حتی شربت پرومتازین ...

حتما به فکر درمانش باشید

قرصای خواب آور بعد از یه مدت جواب نمیدن و شما مجبور میشید مدام دز مصرفتونو بالا ببرید. و آسیب بسیار زیادی به مغزتون میزنید

من موهام میکنم ،خیلی هم از بابتش ناراحتمم

کندن،مو#  

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد