4_ پیدا کردن کار + چند سایت خوب و معتبر در این زمینه
قیل از همه چیزایی که میخوام در این مورد بگم یه چیزی هست که همهههه موووون میدونیم. حالا اون چیه؟ اینه که شما توی سایت روش های مهاجرت به هر کشوری بری دوتا مورد یا چند تاشون همیشه خدا پایه ثابتن توی همه کشورهااا. یه موردش تحصیل در اون کشوره که توی موردای قبل بهش اشاره کردم، شما وقتی پذیرش تحصیلی میگیری با ویزای تحصیلی وارد یه کشوری میشی، برای بعضی کشور ها متفاوته اما معمولشون پنج ساله که اگه شما پنج سال توی اون کشور باشی و با توجه به ویزای مثلا تحصیلیت، تحصیل کنی وقتی که پنج سال تموم شد میری و ویزات رو دائمی میکنی و شما تبدیل میشی به شهروند اون کشور.
حالا در مورد کار کردن شما وقتی الآن تو ایرانی و وارد این سایت ها میشی و مراحلش رو که در ادامه توضیح میدم طی میکنی، یه شرکت رو پیدا میکنی یا پیدات میکنه وقتی که روزمه ات رو براش میفرستی، اونا قبولت میکنن تا تو بیای و توی شرکتشون کار کنی. حالا بعد از این چی میشه؟ اینه که اونا از هر کشوری که بود برات دعوتنامه کاری میفرستن و تو میری اون کشور و توی اون شرکت کار میکنی، (بازم همون پنج سال رو مثال میزنم) اگه پنج سالت کامل شد و تو از اول تصمیم داشتی توی اون کشور بمونی و مهاجرت کنی میری و ویزات رو دائمی میکنی.
اولین قدم درست کردن یه رزومه خیلی خوب برای خودتونه. روزمه خوب یعنی هشتاد درصد موفقیت رو بدست آوردن. و بیست درصد مابقی تلاش های خودتونه برای بهتر ظاهر شدن در روز مصاحبه. آسون ترین ترین را نوشتن یه رزومه خوب اینه که میتونید نمونه های خوبش رو توی نت پبدا کنید و با تغییراتی عمده اونرو تبدیل کند به روزومه یا سی ویِ شخصیِ خودتون.
یا اگر در انگلیش باشید میتونید به نزدیکترین اداره کار یا کتابخونه محلتون برید بخواید در نوشتن سیوی کمک تون کنن.
البته اینایی که میگم برای کسانی هستش که تا حالا سیوی نداشتند. اونایی که توی نوشتن ماهر هستن لطفا به این روش پیشنهادی من نخندن چون خیلی بهتر از هیچیه. J
نکنه مهم توی پیدا کردن کار توی همه جای دنیا داشتن ارتباطات خوبه. شما میتونید اسمش رو پارتی بذارید ولی این یه واقعیته و کاریش نمیشه کرد حتی توی اروپا و آمریکا. اماااا ارتباطات شما میتونه واقعی یا حتی مجازی باشه ولی تاثیرگذااار .
Linkedin
لینکدین یک شبکه اجتماعی خیلی خوب مخصوص کاریابی توی تمام دنیا، چه تو انگلیس یا فرانسه یا آمریکا یا چین! همه جا. اونجا عضو بشید و خودتون رو کامل معرفی کنید و رزومه و سوابق کاری خودتون رو آپلود کنید. آدمهای موفقی که در زمینه کاری شما اونجا اکانت دارند رو فالو کنید تا شانس دیده شدن بیشتری توسط اونا داشته باشید. علا وه بر لینکدین سایتی هست که خیلی کاربری راحتی داره شما وقتی واردش میشین رشته تون رو وارد میکنید و در کادر پایین شهری که دلتون میخواد اونجا کار کنید و از این طریق مهاجرت کنید رو وارد میکنید مثل پاریس یا مثلا مونیخ یا نیویورک. اسم سایتش :
حالاااا کسانی که دنبال کار ( یا اگه در ایران هستید مهاجرت از طریق کار) در کشور انگلستان این چهارتا سایت رو بهتون معرفی میکنم:
البته یه چیز هم اضافه کنم اگه شما این سه تا سایت رو آخرش .uk زو ننویسید فقط بعد اسم سایت همون .com رو بنویسید میتونید توی همه کشور ها کار پیدا کنید؛ اگه اون رو حذف نکنید فقط کارهایی که در انگلستان هستنید رو نمایش میده.
ناامید نشیددددددد اصلاااا هِی اپلای کنید.