2777
2789
عنوان

اجیابیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 63 پست

بچه ها شوهرم قهرکرد خوابید.میگه همه برات مهمن بجز من،درحالیکه من هبچ کمی براش نزاشتم.

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برنامه ها خیلی خوبن قبل بارداری و بعد بارداری واسه بچه ک گریه میکنه صداهایی داره ک اون اروم بشه دونت  کرای  مای بیبی اسمشه

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉

درحالیکه میدونم منظورش اینه ک نرم خونه عمم،عمم قهرکرده باهاش،الان بهم میگه حق نداری بری خونشون.

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
بچه ها شوهرم قهرکرد خوابید.میگه همه برات مهمن بجز من،درحالیکه من هبچ کمی براش نزاشتم.

خب برو بغلش کن باهاش صحبت کن بگو تو مهمترین از همه اگه ناراحتت  میکنه هیچ جا نمیرم ولی بدون برم با انرژی  بیشتری میتونم برگردم  

اصلانمیدونم چیشد اون حرفو زد،کنارش دراز کشیده بودم من یهو گریم گرف گف نمیدونم ۱۰روز هس چته،ب همه توجه میکنی جز من،درحالبکه میدونم منظورش اینه نرم خونه عمم

اصلانمیدونم چیشد اون حرفو زد،کنارش دراز کشیده بودم من یهو گریم گرف گف نمیدونم ۱۰روز هس چته،ب همه توج ...

خب گوشی تو بذار کنار بغلش کن  مردا توجه میخان مخصوصا ایشون ک داره به زبون میاره کم پیش میاد که مردی بگه