2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب حرمت نگه داشتنه دیگه ولی من خودم از دستم درمیره گاهی وقتا آخه همش هندزفری تو گوشمه ولی تاسوعا عاشورا دیگه گوش نمیدم کلا

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

استارتر من یه سوال میپرسم ازت خدای نکرده دور از جون بعد از ۱۲۰ سال یکی از نزدیکانت فوت کنه تا قبل از چهلمش اهنگ گوش میدی و شادی میکنی؟!حتی اهنگ غمگین

دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی                 اللهم عجل لولیک الفرج

من خودم به شخصه نه تا اخر ماه صفر اهنگ گوش نمیدم تا اخر ماه صفر هم سرتا پا سیاه پوشم اگه قبول کنن ولی من با مداحی گوش دادن افسرده نمیشم تازه معنویات تو وجودم زیادتر میشه غیر این دو ماه اهنگ گوش میدم ولی هر وقت که خیلی دلم بگیره مداحی گوش میدم واقعا ارومم میکنه عزای امام حسین افسردگی نمیاره که تازه بعد عزاداری به ادم یه حس خوب دست میده تا حالا به این فکر کردید چرا غذاهای نذری اینقد مزه میده که فقط مزه اش به همون نذری بودنشه چون بعد عزاداری میخوریش دست پخت بهترین آشپزهارو هم بخورید مثل غذای نذری اباعبدالله نمیشه از همین سوء استفاده میکنن و میگن بعد عزاداری قلیون میچسبه چون عزای امام حسین ادمو سبک میکنه واقعا این دو ماه فوق العاده ست ازش استفاده کنید تو همین دوماه به خیلی چیزا میشه رسید ان شاءالله اربعین چشمتون بین الحرمین رو ببینه

خدایا به آبروی مهدی زهرا (عج) بگذر از معاصی این رو سیاه....