2777
2789
عنوان

پلاسما جت

| مشاهده متن کامل بحث + 74541 بازدید | 41 پست

من خودم تو خونه انجام دادم بهترین روش برای از بین بردن ترک بدن ،چروک ، اسکار  , خال ، بهترین روش همینه ...

هر کی میگه نتیجه نگرفتم به خاطره اینه که مداومت نکرده یکی بایه جلسه جواب میکیره یکی پنج جلسه. بستگی به مشگلتون داره . ترک های بدنه من با دو جلسه از بین رفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال انجام دادم...دوهفته ای خوب شد جاشونم نموند اصلا...یسال صبرکردم دیدم برگشت نداشت امشب رفتم ...

سلام عزيزم ، ميشه در مورد بينيتون كمي توضيح بدي؟ از چه نوعيه و الان راضي هستين؟ ماندگاريش چقدره؟

نه عزيزم منتو خونه براي خودم و شوهرم انجام دادم همه ي دونه هاش بعد ٥روز كامل رفت فقط چند تا خال بردا ...

سلام شما دستگاهی که استفاده میکنید چه مارک و مدلیه؟سطحی زدین؟برای بدن استفاده کردین؟

من خودم تو خونه انجام دادم بهترین روش برای از بین بردن ترک بدن ،چروک ، اسکار  , خال ، بهترین رو ...

سلام شما برای استرچ مارک استفاده کردین؟جاش رو بدن نمیمونه؟دسدگاه شما چه مارکی هست؟

من پارسال انجام دادم...دوهفته ای خوب شد جاشونم نموند اصلا...یسال صبرکردم دیدم برگشت نداشت امشب رفتم ...

سلام.من پلکسر پلک و زیر چشم ۳۱اردیبهشت انجام دادم.ترمیم‌کننده میمه زا سی گل و زینک‌نوشت برام.خیلی نگران‌زخمهام.مال شما چند روزه خوب شد؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
من خودم تو خونه انجام دادم بهترین روش برای از بین بردن ترک بدن ،چروک ، اسکار  , خال ، بهترین رو ...

عزیزم من 20 روز پیش انجام دادم هنوز جاش هس روی گونه برای چال جوش انجام دادم خیلی پشیمونم هرچی بگی استفاده کردم ولی جاش نمیره شما میدونی راهش چیه؟؟؟؟