2777
2789
عنوان

پوشك گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من الان 22 ماهشه سه چهار روزه داریم هی میبریمش دستشویی یا تو حموم اولا جیش نمیکرد هی پا میشد با شیلنگ و... ور میرفت بیرونم نمیومد که نا امید شده بودم گفتم بزار بزرگتر شه بعد.  باز دیدم هر سری جیش داره اونجاشو میگیره دیگه بردمش الان چهار روز میشه قشنگ جیششو همون اول که میبرمش میکنه واسه بیرون اومدنم مقاومت میکنه اما نه مث اولا که اصلا بیرون نیاد.  روزا بدون پوشکه فقط شب و بعدازظهر که میخوابه یا بیرون میبرمش پوشکش میکنم. راستی اینم بگم چند بار رو فرشم جیش کردا. دیگه میخوای از جیش بگیری باید بیخیال تمیزی بشی کارتو بکنی بعدش که یاد گرفت فرشو بده بشورن.  

پسر منم ۱۹ ماهشه میبرمش تو دستشویی کلی منتظر میمونم تا اقا جیش کنه روزا اصلا پوشکش نمیکنم ...جیش رو بلده ولی نمیگه اما وقتی ازش میپرسم جیش داری دست منو میگیره میبره در دستشویی البته بیشتر اوقات جیش داره واقعا اما گاهی هم نداره الکی میگه حالا نمیدونم کی از پوشک بگیرمش...ب نظرتون امادگیشو داره ؟

[QUOTE=68766534]اولش سخته منم از الان رفتم تو فکر[/QUOTخدا كنه بتونم اخه پسرم خيلي شيطونه و لجباز&nb ...

پسر منم فوق العاده لجبازه اصلا حرفم نمیزنه.  من گفتم ولش کن بزار حداقل حرف بزنه بعد یادش میدم واسم غیر ممکن بود با این کارایی که میکرد ولی الان قشنگ میگه. حرف نمیزنه ولی با دست نشون میده بهش میگم بیا شلوارتو در بیارم برین دستشویی میاد تا در میارم سریع میره سمت در دستشویی که درو باز کنم بره تو.

پسر منم ۱۹ ماهشه میبرمش تو دستشویی کلی منتظر میمونم تا اقا جیش کنه روزا اصلا پوشکش نمیکنم ...جیش رو ...

آره اولاش همینجورین یا نمیگن یا تو شلوارشون میکنن ولی یکی دو هفته ای همین روشو ادامه بده همشم باهاش صحبت کن بگو جیش داشتی بریم دستشویی....  یاد میگیره. پسر منم تا هفته قبل یا تو شلوارش جیش میکرد یا نمیگفت یا تو دستشویی هی به همه چی دست میزد آخرش جیشم نمیکرد با گریه میاوردمش بیرون الان خودش اشاره میکنه جیش داره میبرمش سریع میشینه جیششو میکنه

پسر من الان 22 ماهشه سه چهار روزه داریم هی میبریمش دستشویی یا تو حموم اولا جیش نمیکرد هی پا میشد با ...

اره كلا به خودم ميگم بگيرم بعد كل فرشها ميذم بشورن 

چه خوب چيكارايي كردين مثلا جايزه تشويق 

جایزه اینا که نه چون اصلا گوش نمیده کار خودشو میکنه ولی چند بار بهش گفتم بریم جیش کنیم بهت شربت میدم یا خوردنی که دوست داره ولی بازم توجه نمیکرد جیششم نمیکرد زور میکرد حتما شربتو بهش بدم.  دیگه وعده چیزیو بهش ندادم همین که چند روز بردمش و نذاشتم زیاد بمونه و تو دستشویی بازی کنه خودش عادت کرد که سریع جیش کنه بعد میگم از پنجره هاپو میاد برقم خاموش میکنم دیگه میاد بیرون

جایزه اینا که نه چون اصلا گوش نمیده کار خودشو میکنه ولی چند بار بهش گفتم بریم جیش کنیم بهت شربت میدم ...

مرسيي از راهنماييتون هفته ديگه شروع ميكنم ان شاالله بتونم ولي بعيد ميدونم بشه 

خانوما من بچم ۱۸ماهس و حرف نمیزنه ولی بس بردمش دستشویی بهم الان اشاره میکنه بر جیشش فقط مشکلم الان پی پیشه که نمیگه ک امیدوارم اونم زودی بفهمه الان واکسن هم زدم حالش خرابه ولی برجیشش میره فقط ی سوال شما دستشویی میبرینش ی گوشه دستشویی میگین بشینع؟من بدم میاد موندم چیکار کنم اخه همیشه وقتی جیش میکنه اب میگیرم و دستشویی خیسه بدم میاد

آره اولاش همینجورین یا نمیگن یا تو شلوارشون میکنن ولی یکی دو هفته ای همین روشو ادامه بده همشم باهاش ...

عزیزم دقیقا پسر منم همینه تو دستشویی شیر ابو باز میکنه خودشو خودمو همه رو خیس میکنه بیشتر ب فکر بازیه تا جیش ولی خب بهش بگم جیش داری میره سمت دستشویی...فعلا ک دارم ادامه میدم ولی خبری از جیش گفتنش نیست

عزیزم دقیقا پسر منم همینه تو دستشویی شیر ابو باز میکنه خودشو خودمو همه رو خیس میکنه بیشتر ب فکر بازی ...

کم کم جیششم میکنه. از جیش گرفتن خیلی سخته. از شیر گرفتنم سخته ولی سختیش دوسه روزه اما این باید یه مدت همش باهاشون کار کنیم تا یاد بگيرن. 

عزیزم پسر گلت چند وقتشه؟؟کاش پسر منم بشه از پوشک گرفتش زود 

22 ماهشه. یاد میگیره عزیزم خیلی باید صبور باشی. بعد که دو بار گفت انتظار نداشته باش دیگه همیشه بگه بازم باید باهاش کار کنی. مثلا پسر من با اینکه نشون میده جیش داره ولی دیروز یبار تو شلوارش خرابکاری کرد.