2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست
آره من خیلی راضیم چون خیلی زود استخدام شدم و حقوق و مزایام هم خوبه و خیلی هم پیشرفت کردم خدا رو شکر

اره خب اینجوری خیلی خوبه 

ولی بنظرمن اینده کاری وشغلی مامایی الان افتضاحه😊 من ب هرکسی ک هنوز کارشناسیِ میگم از ارشد ب بعد خودشو نجات بده....

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که راضی نیستم اصلا بلد نبودم انتخاب رشته کنم خاک توسرم.کسی هم نبود راهنماییمون کنه

دور از جون

منم عین تو. کسی دوروبرم تجربه نداشت. خودمم با عقل ۱۸ سالگیم ب نظر خودم بهترین تصمیم رو اون موقع گرفته بودم. 

دور از جون منم عین تو. کسی دوروبرم تجربه نداشت. خودمم با عقل ۱۸ سالگیم ب نظر خودم بهترین تصمیم رو ا ...

من خنگ اصلا پرستاری نزدم همش میگفتم وای من نمیتونم اصلا شیفت شب بدم کسی هم نبود بگه مگه چقدرمیخوای شیفت بدی . بازارکارش خوبه یه رشته زاغارت زدم.

چرا افتضاحه؟؟؟ اکثر مراقب سلامتا ماما هستن

همین خودش واسه افتضاح بودن کافیه دیگه😊 

مراقب سلامت باید از بچه های بهداشت خانواده گرفته میشد ن از رشته های بالینی مثل مامایی 

اگر قرار بود سانتی متر دور شکم ی مردمیانسال انداخت دیگ چرا اونهمه ویلیامز و نواک رو بخونی.....😑😑

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
من خنگ اصلا پرستاری نزدم همش میگفتم وای من نمیتونم اصلا شیفت شب بدم کسی هم نبود بگه مگه چقدرمیخوای ش ...

منم پرستاری روزانه آوردم ولی نخوندم .... خب تجربه نداشتم و البته از شیفت شب و مریض و خون و عفونت بیزار

رسمی هستین؟

نه قراردادی 

اگه عقل الانمو داشتم حتما از تربیت معلم شروع میکردم ... انقد جو گیر بودم ک نزدم. دوما میرفتم یه رشته کارشناسی... الان مجبور شدم کنکور کاردانی کارشناسی و ارشد بدم. خب سخته.... ولی با این همه بازم نسبت ب خیلیا خوب تر انتخاب کردم. میدونی یه کم عقلم میرسید ک مثلا دوروبر رشته های علوم پایه نرم.... ولی خب میتونست بهتر باشه

نه قراردادی  اگه عقل الانمو داشتم حتما از تربیت معلم شروع میکردم ... انقد جو گیر بودم ک نزدم. ...

ما شرکتی هستیم یعنی گرفتاریم بخدا هنوز میزان حقوق امسالمون مشخص نکردن ماهی یه تومن میدن به عنوان علی الحساب. وای مثل من میگم کاش برمیگشتم به سال 84 اون موقع میدونستم چطوری انتخاب رشته کنم سال اول اصلا نخونده بودم کنکور دادم باید صبر میکردم سال بعد ویه رشته بهتری مثل فیزیو یا بینایی انتخاب میکردم.