2821
2789
عنوان

کنکوریای ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست
خب باید آزادم بیاد بعد ثبت نامه دیگه

منظورم اینه چرا زودتر اعلام نمیکنن. هفته بعد شهریور تموم میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منظورم اینه چرا زودتر اعلام نمیکنن. هفته بعد شهریور تموم میشه.

خب باید تکلیف فروش صندلی و پارتی بازیا مشخص بشه بعد نتایج ما معمولیارو اعلام کنن دیگه وگرنه غیر این چه دلیلی میتونه داشته باشه🤷‍♀️

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
هیجان زده شدم.آزاد رو کی اعلام میکنن؟

تیمه ی دوم شهریور زده

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
درسته میگن یکی دو ساعت زودتر میزنن نتایج رو؟شنیدم برای اینکه سایت ترافیک نشه ۶ گفتن ولی زودتر میزنن

اره ۳زده بودند

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
این لحظه هزاربار تقدیم تو باد😂😂😂خاطره پارسال

کجا قبول شدی

فک کنم خوابی چند ساعته زدن

خواب نیستم خودم فهمیدم ۳زدم پستم بروز رسانی کردم تا جواب دوستامو ببینم که چی قبول شدند

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792