سلام خانوما ی سوال فوری داشتم تروخدا جواب بدید من نامزدم ماه پیش نهم تا پونزده و بیستم تا بیست و هشتم پریود شدم بعدش ی رابطه سطحی داشتم ک بدون دخول بود فقط ترسم از پیشابه حدود پونزدهم این ماه یذره خون اومد ازم ک قط شد ایا احتمال بارداری هست تا الان پریود نشدم چیکارکنم کی بی بی چک بزارم اگه باردار شم میشه بدون دکتر خودم سقط کنم خواهشا جواب بدید دارم میمیرم
خداکنه نشم وگرنه ی بلا باید سر خودم بیارم تا کسی بفهمه
خدانکنخ.چرا بلا سر خودت بیاری عزیزدلم! میدونم الان چ استرسی داری ولی فکر نکنم ب این راحتیا بشی..حالا خبرشو بهم بده.منم واست استرس گرفتم
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الْوارِثینَ 💛 خدا جونم مررررررررسی بابت معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛 خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪 الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡
بله عریزم کار خداست من دوسال با هزارتا دوا و درمون به زور باردار شدم...بچم نه ماهش بود با جلوگیری طب ...
خب عزیزم این ک طبیعیه.همون اولش سخته تا یکی بیاری ،وگرنه وقتی ک اون اولی رو باردار شدی بعدش با پیش آب هم باردار میشی..دختر عمم۲سال باردار نشد بعد ک باردار شد ۳تا پشت هم اورد.فکر کن ۳تا تو۳سال😃
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الْوارِثینَ 💛 خدا جونم مررررررررسی بابت معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛 خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪 الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡