2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دعا کن پیش نیاد به سختی باردار شده بودم ، امشب منو باباش همش باهاش حرف زدیم ما رو ترک نکنه 😭😭

الهی بحق شب اول محرم .. بحق امام حسین و علی اصغر شیرخوارش نی نیت سالم بمونه برات💜

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

شوهرم سالم بود ولی من ذخیره تخمدان خیلی خیلی کم تقریبا یائسه. بعد کلی درمان گفتن باید تخمک اهدایی بگیری و در نهایت ناباوری از امام حسن و دقیقا روز تولدش ازمایش مثبت گرفتم 

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
چجوری؟ به امامی توسل کرد؟ چیکارکرد

نمیدونم

اما فقط اینو با چشمای خودم دیدم ک اصلا ناشکری نمیکرد

در حال مرگ بود میگفت من خوبم

روحیه اش خیلی عالی بود

حدیث کسا میخوند

اما درکل کفر نمیگفت هیچوقت نمیگفت چرا من درصورتی ک خانواده مقیدی هم بودن

الان تازه رفتم تو هفته ۲۱  تا هفت ماه تموم بشه خیلی مونده 😫😫😫😫😭😭😭😭😥😥😥😥

دکتر چی گفت?گفت پاره شده?باید چه کار کنی?بچت چیه?

عزیزم دعای خالی خوندی؟ چیکارکردی

رفتم سونو گرافی و موقع برگشتن انقد حالم بد بود که فقط میخواستم برگردم خونه خودکشی کنم تا راحت شم از این همه مریضی ! از بس بقیه هم مسخرم میکردن بدتر روحیم داغون شده بود

برگشتم خونه و وضو گرفتم نماز خوندم و عین ابر بهار بی اختیار گریه میکردم... با خدا و ائمه درددل کردم و گله کردم

قران خوندم و دقیق یادم نیس چه دعایی خوندم .. فکر کنم ذکر یونسیه و دعای مجیر خوندم.نماز حاجت خوندم

سپردم به خودشون و بار بعد که رفتم سونو .. گفت مشکلی نیس اما مراقب باش چون امکان برگشت هس

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
دکتر چی گفت?گفت پاره شده?باید چه کار کنی?بچت چیه?

امشب فهمیدم پاره شده احتمالا ، چون نشانه های پارگی رو دارم ، فردا صبح زود باید برم دکتر ، جنسیت احتمال دختر میدن ولی هنوز آنومالی نرفتم و قطعی نیست

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
امشب فهمیدم پاره شده احتمالا ، چون نشانه های پارگی رو دارم ، فردا صبح زود باید برم دکتر ، جنسیت احتم ...

شاید پارگی نباشه انشاءالله. شاید ترشح باشه

توکل به خدا کن ....خدا بهتر صلاحت را میداند ...اصرار به ماندن مسافری که رفتنی است نکن ..صاحب خونه من بچه دار نشده و رفته بچه خواهرش را آورده و بزرگ کرده تا ۱۸ ساله شده و پسره با موتور تصادف کرده و مرده و بعد دو سال دوباره رفته واز بهزیست با کلی دوندگی و کاغذ بازی یه پسر دیگه آورده و بزرگش کرده تا شده ۲۸ ساله کلی واسه دانشگاه و کارش از شکم خودش زده و زن گرفته واسه پسره ...ولشون کرده و رفته یک شهر دور پیرمردصاحب خانه با گریه به من گفت حق ندارم خانه اش بروم یا او بیاید میگه چرا پیش خانواده زنم گفتی مرا از بهزیست آوردی ....اصرار نکن صاحبخانه من میگه خیلی خر بودم کلی خرج کردم و ریشخند یک ملتم