2777
2789
عنوان

کدومتون دارین بخاطر بی پولی عذاب میکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 29468 بازدید | 555 پست
کاش نمیگفتی نشستم کف اشپزخونه گریه میکنم😢 بمیرم برا دلت بمیرم... از خانوادت هرکدوم دفترچه تامین اجت ...

توروخداگریه نکنین

فقط اومدیم دردودل کنیم 

بخدا خودمو لعنت میکنم اینجوری گ این تایپک رو زدم

میترسم گیرم نیاد نمی‌دونم برم بخرم یا نه

اگه قرار گیر نیاد باید برا همه باشه این فرهنگ هجوم بردن و تنبار کرد و حس قحطی زدگی خیلی بده و متاسفانه ایرانیا بشدت اینجورن طرف تو خیابون داشت کشون کشون یه باکس دستمال توالت 48تایی بود یا بیشتر هم قد خودش بود بسختی میکشید میبرد خب حالا که چی خریدی دیگه همه غصه هات تمام شد با این دستمالا

مردمان بدی داریم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه قرار گیر نیاد باید برا همه باشه این فرهنگ حجوم بردن و تنبار کرد و حس قحطی زدگی خیلی بده و متاسفا ...

اینقد اضافه خریدن گاهی حق میدم

ولی من واسه بچم پوشک پیدانمیکنم تموم شده

میگم دوستانی که وضع مالی خیلی بده ...بهتر نیست تواین گرونیا برید خونه پدر مادر خودتون یاهمسرتون مدتی ساکن بشید تا اجاره خونه ندید؟

واقعا صرفه جویی بیش از حدم خودش روح ادمو تحلیل میبره دیگه جسمی هیچی 

دوستان بسه دیگه اینقدر به زندگی منفی نگاه نکنید

زندگی همه خوشبختی و شادی های زیادی رو هم داره هر چند کوچیک اونا رو در نظر بگیرید از اونا بگید نه از غم و غصه ها

نه.به.تاپیک.غم.و.غصه#  

شاد.باشیم#  

بخندیم😃😃😃#  

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
اینقد اضافه خریدن گاهی حق میدم ولی من واسه بچم پوشک پیدانمیکنم تموم شده

خب همین هجوم بردنا دامن میزنه به گرونی و کمیاب شونش اگه مردم رو روال قبلشون زندگی کنن وقتیم نباشه برا همه نباشه

مردم خودشون بهم رحم نمیکنن چطور اونا که پشتشون گرم و قدرت دستسون رحم کنن

میگم دوستانی که وضع مالی خیلی بده ...بهتر نیست تواین گرونیا برید خونه پدر مادر خودتون یاهمسرتون مدتی ...

خخخخ چی بیشتر از این روح ادمو تحیلیل میبره که بری با خانواده شوهر هم خونه بشی  شوخی میکنم مادر شوهر من خوبه ولی راضی به اینکار نیستم البته خداروشکر خونه داریم

توروخداگریه نکنین فقط اومدیم دردودل کنیم  بخدا خودمو لعنت میکنم اینجوری گ این تایپک رو زدم

دل خودم بدجوری پر بود... با یه تلنگر گریم گرفت.. خدا نگذره از باعث و بانیش. بخدا روم نمیشه خونه خواهرم برم نکنه اونا هم بیان. حمعه جاریم میخواد بیاد از الان عزا گرفتم. داداشم از پنج شنبه تا شنبه ظهر میاد خونمون اون رو چه کنم من؟؟؟؟ دستمال کاغذیم تموم شده امشب جاری بزرگم بعد شام اومدن بچه اش دستمال میخواست گفت زهرا جوون دستمال کاغذی نداری؟ یه دستمال توالت اوردم گفت زبره ممنونم ازم نگرفت. اونقدر حالم بد شد که از لحظه ای که رفتن با همسرم حرف نزدم و اونم تو سکوت خوابید. من نمیرم که اونا نیان اما خوب اونا مشکل مالی ندارن و دوست دارن برن همه جا 

کاش نمیگفتی نشستم کف اشپزخونه گریه میکنم😢 بمیرم برا دلت بمیرم... از خانوادت هرکدوم دفترچه تامین اجت ...

فدات عزیزم خدا نکنه .چی بگم عزیزم اگه هزینه های گفتار درمانی پسرم نبود میتونستم برم دکتر ولی با این حقوق و این مخارج واقعا موندیم چکار کنیم حالا غصه خود بیماری و حرف نزدن پسرم به کنار بیشتر غصه مالیشو داریم .خدا هم قوربونش برم همه مشکلاتو با هم میاره ...مملکتم که صاحاب نداره معلوم نیست کی به کیه .خدا کمک کنه به هممون واقعا کم آوردیم.

دل خودم بدجوری پر بود... با یه تلنگر گریم گرفت.. خدا نگذره از باعث و بانیش. بخدا روم نمیشه خونه خواه ...

اخ بمیرممم 

ببین شوهرت جلو توچقدکوچیک شده این بزرگترین زجرواسه یه مرده

فقط میتونم بگم خداکمک کنه 

من چند روزه اعصابم به هم ریخته و گریه کردم 

پیام های همه تون رو خوندم واقعا ناراحت شدم 

خودم از یه مشکل خیلی بزرگ دارم رنج میبرم 

امشب منم به فکرم بود خودمو بکشم 

چقدر احساس پیری میکنم😢☹️

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز