2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست

منم فقط پیاده روی میکردم 

ولی متاسفانه برا این یکی اصلا جون ندارم 

تورو خدا دعا کنید دیگه تا صبح دردها پیوسته بشه خسته شدم الان دوهفتس دردهای پراکنده دارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم طبیعی میخوام با اینکه گلد بی بی هست بچم اگه بشه البته ، من گاهی پیاده روی میرم 

گلد بیبی ینی چی؟؟

جفت قدامی هم نمیدونم چیه اونم اگه میدونی بگو

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
منم فقط پیاده روی میکردم  ولی متاسفانه برا این یکی اصلا جون ندارم  تورو خدا دعا کنید دیگ ...

بچه چندمته عزیزم؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گلد بیبی ینی چی؟؟ جفت قدامی هم نمیدونم چیه اونم اگه میدونی بگو

چون من تخمدان پلی کیستیک داشتم و همسرمم واریکوسل داشت احتمال بارداری مون اونم تو سن ۳۷ تقریبا صفر بود مخصوصا که قبلا عمل جراحی هم شدم ، به این نوع بچه ها که در شرایط سخت و خاص به دنیا میان میگن گلد بی بی ، 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
بچه چندمته عزیزم؟؟

چهارمی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بچه چندمته عزیزم؟؟

ماشاالله عزیزم،خدا انشالله حفظشون کنه.

ینی هر چهار تا رو طبیعی؟؟؟؟

چون من تخمدان پلی کیستیک داشتم و همسرمم واریکوسل داشت احتمال بارداری مون اونم تو سن ۳۷ تقریبا صفر بو ...

اهااااان🤔🤔

عزیزم انشالله نی نی قشنگتون سالم و سلامت بیاد بغلتون😘😘

ممنون عزیزم، ایشالا برای شمام همین طور 💖💖

مرسی مهربون.ولی من نی نی تو دلم ندارم.اومده.تیکرم مال تولدشه😊😊😘

وااا من نه کلاس رفتم و نه ورزش کردم. فقط ماه آخر یه شب در میان پیاده روی کردم.خدارشکر طبیعی به دنیا آوردم. اسون تر از اون چیزی بود که فکرش میکردم

خدایا شکرت به خاطر داشتن گل دخترم