سلام، الان هفته24 هستم و دوست دارم طبیعی زایمان کنم، جغتم قدامیه، همه میگن برو ورزش بارداری و ماساژ و این حرفها، اما من حوصله این قرطی بازی ها رو.ندارم 😬میخواهم ببینم از شما کسی هست زایمان طبیعی کرده باشه بدون کلاس و ورزش و این حرفها؟؟؟
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم طبیعی میخوام با اینکه گلد بی بی هست بچم اگه بشه البته ، من گاهی پیاده روی میرم
گلد بیبی ینی چی؟؟
جفت قدامی هم نمیدونم چیه اونم اگه میدونی بگو
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
منم فقط پیاده روی میکردم ولی متاسفانه برا این یکی اصلا جون ندارم تورو خدا دعا کنید دیگ ...
بچه چندمته عزیزم؟؟
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
چون من تخمدان پلی کیستیک داشتم و همسرمم واریکوسل داشت احتمال بارداری مون اونم تو سن ۳۷ تقریبا صفر بود مخصوصا که قبلا عمل جراحی هم شدم ، به این نوع بچه ها که در شرایط سخت و خاص به دنیا میان میگن گلد بی بی ،
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
چون من تخمدان پلی کیستیک داشتم و همسرمم واریکوسل داشت احتمال بارداری مون اونم تو سن ۳۷ تقریبا صفر بو ...
اهااااان🤔🤔
عزیزم انشالله نی نی قشنگتون سالم و سلامت بیاد بغلتون😘😘
مرسی مهربون.ولی من نی نی تو دلم ندارم.اومده.تیکرم مال تولدشه😊😊😘