2777
2789
عنوان

My first cupcakes 🥧😍

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم،همش پيج شمارو نگاه ميكنم كوكي با روكش فوندانت بذارين ياد بگيرم😍🙈

جانم فدات بشم چشم .الان راستش دارم کیک تولد 2 و کیک های بازیافتی و درست میکنم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

کاش بگی چطوری درست میکنی من کیکی بلدم کاپ کیک نه😭😭😭😭

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کاش بگی چطوری درست میکنی من کیکی بلدم کاپ کیک نه😭😭😭😭

شكلات رو گرم كردم و ريختم تو ماسوره،وقتي سرد شد كاپ كيكم روش رو تزيين كردم 😋به همين سادگي به همين خوشمزگي

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
شكلات رو گرم كردم و ريختم تو ماسوره،وقتي سرد شد كاپ كيكم روش رو تزيين كردم 😋به همين سادگي به همين خ ...

مرسی مهربووون 

لطف کردی برام گذاشتی ممنون ازت🌺

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
2790
2778
2791
2779
2792