2777
2789
عنوان

عکس جهیزیه+پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 100 پست
آخه فآنتزی خوشگل پید نمبشه

چرا گلم اتفاقاخیلی زیاده،الان دیگ مبلمان سلطنتی وکلاسیک جوون پسندنیست ونمیشه رنگای شاد باهاش ست کرد

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر كلا بايد سلطنتي رو بيخيال شي

كلا نسل همچين مبلايي داره منقرض ميشه عزيزم

حتي كسايي كه ٣٠٠ ميليون جهاز ميبرن بازم سلطنتي نميخرن

خيلي بيخوده مخصوصا برا نوعروس

چون سلطنتي اصولا مامان بزرگيه

مگر اينكه راحتي هم كنارش باشه كه البته بازم خوب نيس 

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
چرا گلم اتفاقاخیلی زیاده،الان دیگ مبلمان سلطنتی وکلاسیک جوون پسندنیست ونمیشه رنگای شاد باهاش ست کرد

میشه چنتا مدل برام بزاری

🌎دُنیا بِدون شِنیدَن دٖوستـِت دارَم هاتٰ،جٰایِ تَرسٓناکیهٰ💎
استاتر كلا بايد سلطنتي رو بيخيال شي كلا نسل همچين مبلايي داره منقرض ميشه عزيزم حتي كسايي كه ٣٠٠ مي ...

دقیقا من خیلی ساله دیگ سفارش چیدمان کلاسیک ندارم،خونه هرچی فانتزی ومدرن ترشیکتر،خونه ی عروس ودوماده جوون، باید روح توش باش رنگ ونقش داشته باشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خونه ای که با مبل سلطنتی قشنگ میشه باید خیلی بزرگ باشه و مبل راحتی هم داشته باشه در غیر این صورت زشت ...

من ک راضیم خونم  ۱۲۰ متره و ی دست مبل سلطنتی گذاشتم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
دقیقا من خیلی ساله دیگ سفارش چیدمان کلاسیک ندارم،خونه هرچی فانتزی ومدرن ترشیکتر،خونه ی عروس ودوماده ...

ميدوني عزيزم من كلي پيج جهيزيه دارم و كلي تحقيق دارم در موردش و تو اطرافيانمم

اكثرا كسايي كه سلطنتي ميخرن سليقه ي پدر و مادرشون هست كه تحميل شده

وگرنه عمرا اگه يه نوعروس سبك مامان بزرگي بپسنده

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ميدوني عزيزم من كلي پيج جهيزيه دارم و كلي تحقيق دارم در موردش و تو اطرافيانمم اكثرا كسايي كه سلطنتي ...

ددقیقاااااا منم از بس همه گفتن اه اه پیف پیف فقططط سلطنتی خوبه

میشه چنتا مدل برام بزاری

تونت بزنی مبلمان مدرن کلی مدل میاد،تواینستا پیجایsweet homرو هم ببینی ترکیب کلی خونه مدرن هست ک میتونی ایده بگیری

استاتر اصلا خونتو با مبلاي سلطنتي و تخت گنده ي سلطنتي و پرده هاي بزرگ پر نكن

يه خونه فانتزي درست كن برا خودت

ايشالا وقتي ٥٠،٦٠ سالت شد خونه سلطنتي مناسبت ميشه

شاندیز خیابان ویرانی مبلمان شادی ... پامچال هم بری خیلی خوبه ... اونجا پسند میکنی ۱۰۰ درصد

تو جاده شاندیز مبل زیااااد دیدم خیلی نااازن😍