2777
2789

این خاطره واسه کسایی ک تو شرف عملن یا توی دوره ی مراقبت های بعد عمل☺️

همه رو نوشتم الان کپی میکنم براتون❤️😚آخرشم عکس بینیمو میذارم

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

عزیزم منم بینیمو جراحی  زیبایی کردم پیش دکتر خسرو مقتدر تهران سعادت آباد هستن و کارشون خیلی فوق العادس
https://www.instagram.com/dr_moghtader_org/?utm_medium=copy_link

‏یه مرحله بالاتر از عشق اینه که مطمئن باشی در هر شرایطی دوستش داری❤️‌

منم پیش دکتر خوانساری نیا وقت گرفتم صبرم نیست عمل کنم

البته خواهرم پیششون عمل کرده فوق العاده شده مطمینم عالی میشه  
https://www.instagram.com/drkhansarinia.v/
آدرس مطب شون تهران فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی (ساختمان پزشکان) ، پلاک 9 ، بلوک 3 ، واحد 5

من میدونم که میتونم💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نی نی سایت شوخی داره میگه متنت کاراکتراش زیاده😥

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
ببین نی نی سایت شوخی داره میگه متنت کاراکتراش زیاده😥

دهنش سرویس همیشه ادا در میاره دیگه

ولی لایکم کن خدایی بیام بخونم چون میخام برم عمل

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
منم تو مرحله پیدا کردن دکترم البته دو سه ساله تو این مرحله ام 😂😂😂

خداروشکر😂

ایشالله چهار سال دیگه ام تو همین مرحله بمونی😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

دماغ من کوووچیک بود ولی از روبه رو پهن بود و از نیم رخ یه قوز کوچیک داشت که واقعا قیافمو مخصوصا تو عکسا تحت تاثیر قرار میداد😖

این موضوع وقتی رفت رو مخم ک وارد دانشگاه شدم و خیلی اعتماد بنفسم اومده بود پایین

دماغ من از اون دماغایی بود ک زیبایی صورتمو خراب کرده بود و مشکل تنفسیم که داشتم

من همیشه میگم

بینی عضو مرکزی صورته ک چه نیم رخ چه تمام رخ رو تحت تاثیر قرار میده

بعد دندان های زیبا و پوست سالم میرسیم به بینی که کم تاثیر نیس توی زیبایی و عملش خیلییی باعث تغییر اونایی میشه که بینیشون واقعا ایراد داره🧐

خداروشکر😂 ایشالله چهار سال دیگه ام تو همین مرحله بمونی😂

وای نه تو رو خدااااا دوست دارم زود عمل کنم دیگه تا اون موقع بعد عمل بینی ام باید دنبال عصا بگردم خواهر 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

خلاصه...

بعد از تحقیقات زیاد و دیدن چند تا نمونه کار رفتم سراغ دکتر حمید رضا روزی طلب توی همدان

واقعا کارشون خوب بود و الحق دستمزدشون پایین

توی مطب که بودم هرکی منو میدید میگفت عمرا دکتر بینیتو عمل کنه!

چون خیلی کوچیکه

آقا از بس همه گفتن منم داشتم کم کم پشیمون میشدم ...که یهو صدام زدن برم تو😵(دقیقا ۶۰نفر جلوم بود و ۵۰نفرم بعد من نوبت داشتن😱) از کل ایران تو مطبشون اومده بود جاهای خیلی دور یا نزدیک

(کارشون واقعا خوبه آخه)وخیلیم خوش برخورد😍

دکتر نگاهی به بینیم کرد و گفت ۱۰۰درصد خوب عمل میشه برو آتلیه عکس بگیر!

شاخ دراوردم ...گفتم ینی عمل میکنید؟گفت چرا که نه تو از اونایی ک عمل بینیت فوق العاده میشه

اینم بگم دکترم خیلی صادقه و واقعا وجدان کاری داره و درصدو همیشه میگه قبل عمل مثلا به یکی گفته بود ۴۰درصد خوب میشه یکی مثلا ۶۰ درصد و...

اما منو گفت ۱۰۰درصد😍