2777
2789
عنوان

محرم و کودکان

465 بازدید | 18 پست

توهین# ممنوع ❤

به# اعتقادات هم احترام میزاریم ❤❤

🌒 برای آنکه فرزندان‌مان در ماه محرم از مجالس عزاداری امام حسین علیه السلام بهتر بهره ببرند، بهتر است تمهیداتی را در نظر بگیریم. به عنوان نمونه:

🍭 برای کودکان حتما مقداری خوراكی، مداد و کاغذ یا اسباب بازی‌‌‌های کوچک و البته بی صدا همراه داشته باشیم تا حوصله‌‌ی کودک سر نرود و خاطره خوبی از مجلس برایش به جا بماند.

🚫کودک را به مدت طولانی در  محیط تاریک مجلس عزاداری نگه نداریم.

⚠️والدین توجه داشته باشند از گریه‌‌ی شدید و بی تابی جلوی کودک خودداری کنند، به ویژه در مورد بچه‌‌‌هایی که با دیدن اشک پدر و مادر ابراز ناراحتی‌ می‌کنند.

⚽️در عزاداری، مانع بازی کودک نشویم. حتی بهتر است بچه‌‌‌ها در فضایی مناسب بازی کنند و صدای روضه غیر مستقیم به آنها برسد. چنانچه امکان دارد فضایی را زیر نظر مادران به کودکان اختصاص دهیم تا هم ازدحام جمعیت آنها را نترساند و هم سر و صدای بازی‌شان مزاحم دیگران نشود.

🌸علت عزاداری را به زبان کودک و براساس میزان درک و سن او، برایش بیان کنیم. بهتر است به جای شرح ماجرای دردناک و حوادث تاریخی این ایام، تذکرات محبتی از قبیل مهربانی اهل بیت، جوانمردی، ظلم ستیزی، محبت به کودکان، ... گفته شود.

▪️در صورت امکان لباس سیاه یا تیره به فرزندان‌مان بپوشانیم تا تذکر مضاعفی باشد برای ابراز ناراحتی‌مان از اتفاقی که برای امام حسین ع و یاران‌شان در کربلا افتاد.

🎨برای بچه‌های 5 سال به بالا می‌توان برنامه‌های ویژه‌ی سنّ خودشان را اجرا کرد. مانند: رنگ آمیزیِ برگه‌هایی با موضوع محرم، درست کردن کاردستی، تعریف داستان‌های مرتبط، تذکر به واقعه‌ی کربلا به زبان کودکان، تجلیل از شخصیت‌های کم سن و سالی که در عاشورا به امام زمان‌شان کمک کردند و ترغیب بچه‌ها به انجام عمل مشابه نسبت به امام زنده‌ی زمان، ...

❇️بچه‌‌‌های بزرگتر را‌ می‌توان در برگزاری مراسم شرکت داد. به عنوان مثال:

🔹پذیرایی

🔹نصب پرچم عزا

🔹آماده سازی هیئت

🔹استفاده از نظر آنها در چگونگی اجرای مراسم

#محرم

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

من با بچه حوصله ندارم برم عروسی چجوری میرین عزاداری امروز دوستم میگفت با بچه چندماهه قراره بره 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
من با بچه حوصله ندارم برم عروسی چجوری میرین عزاداری امروز دوستم میگفت با بچه چندماهه قراره بره 

اخه تاثیرات  خوبی روی ذهنش میزاره

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا باید یه سری وسایل براشون برد که حوصله شون سر نره خیلی از بچه‌ها رو میبینم که بیتابی میکنن

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
مثلا چی؟من پسرم ۲سالشه یکجا بند نمیشه 

بهتر با اهل بیت آشنا میشه . اگر خیلی اذیتت میکنه میتونی نبریش 

اخه بعضی بچه ها سرگرم میشن 

ولی اگر خیلی اذیت میکنه نبر  بی تابی نکنه

بچه نو پا رو چیکار کنم به نظرتون؟ یه جا بند نمیشه.

پارسال۶ ماهش بود قشنگ بغلم مینشست یا شیر میخورد میخابید.امسال موندم چطوری ببرمش مسجد🤔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من دخترم پارسال ۴ ماهه بود تو سکوت مطلق فقط میخوابید

عحیب و غریب بود میرفتم روضه تو اون سر و صدا یه خواب عمیق میکرد

امسالم رفتم  براش چن تا عروسک کوچولوو یه عالمه خوراکی گرفتم که هنوز ندیده 

بچه ها هم مجلس امام حسین رو دوست دارن

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
بچه نو پا رو چیکار کنم به نظرتون؟ یه جا بند نمیشه. پارسال۶ ماهش بود قشنگ بغلم مینشست یا شیر میخورد ...

اسباب بازی هم ببری  اروم بازی نمیکنه ؟

عالی بود دوستم. منم خداتوفیق بده امشب میرم با پسر یکسال ۱۰ماهم.براش کاغذ و مداد و بیسکوییت برمیدارم ...

قربونت . التماس دعا

من دخترم پارسال ۴ ماهه بود تو سکوت مطلق فقط میخوابید عحیب و غریب بود میرفتم روضه تو اون سر و صدا یه ...

خیلی خوبه خیلی اعتقاداتشونو  قوی میکنه .  از همون  ابتدا آشنا میشن با اهل بیت 

التماس دعا

پارسال اومدن گفتن بچتو بده ببریم برای مراسم علی اصغر. انگار عروسکه 

خودت اگر باشی  اگر خودت نیستی که نمیشه بچه رو بدی