2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 49 پست
خدا میبخشه،اگه توبه کنه خدا تو قران گفته فقط ناامیدی و کفر رو نمیبخشم ولی بقیه گناهارو با توبه واقع ...

خداببخشه اون خانم و شوهرش چی؟زن و بچه این اقا چی؟فقط خدا مهمه؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
خدا میبخشه،اگه توبه کنه خدا تو قران گفته فقط ناامیدی و کفر رو نمیبخشم ولی بقیه گناهارو با توبه واقع ...

امسال تکیه زده و کلی بخاطرش خرج کرده واسه محرم. نمیدونم شاید بخاطر کثافت کاری ای ک کرده میخواد ذهن بقیه برگرده

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه که میدونن،چجوری خونواده زنه خبردار نشدن؟ شاید کلا یه شایعه باشه پشت سر شوعرخواهرت؟ 

اونم حتما مثل خانواده ی ما .منم همینو پرسیدم ینی شوهرش هیچی نفهمیده؟؟ خدا کنه شایعه باشه

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
مطمئنی اون زن بهش تجاوز شده؟اگه به میل خودش رفته باشه چی ؟؟

بنظرت برم سراغش و از خودش بپرسم جزییاتو .هرچی گفتم بگو کیه طرف نگفت بهم