2777
2789
عنوان

قیمت پوشک و نواربهداشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شیردهی پر نمیشم تازه خداستم برم آمپول بزنم بیاد‌. پس بیخیال شم با این قیمت ها. 😁😁

آره بابا ولش کن

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

اصلا نظارتی نیست مملکت رو هواست خودشونو کشیدن کنار مردمم واسه خودشون هرجور دلشون میخواد نرخ میدن،پوشک مای بی بی سایز۱خریدم۲۰اونم تعداد کم فقط هم ی بسته خانومه اومد کل پوشکارو خرید برد حالا خوبه سایز پسرم ۱هست وزیاده توبازار ولی اونی که سایز۴،۵میخواد باید چجوری پیداکنه،توروخدا رحم# کنیم بهم

من تو شیردهی پر نمیشم تازه خداستم برم آمپول بزنم بیاد‌. پس بیخیال شم با این قیمت ها. 😁😁

ابجی منم شیر میدن ولی خیلی کم ..پریود نشدم میگم نکنه باردار شدم؟ یا نه؟

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
تامپون جای نوار رو که نمیگیره. من برا استخر استفاده میکنم برا حلو گیری از یکسری عفونت ها

اما الان خیلی جاها دارن حرفشو میزنن میگن خوبه بعضیا هم جای نوار استفاده میکنن ولی خیلی چندشه به نظر من

خدایا راضیم به رضای تو