2777
2789
عنوان

هرچی از دهنم در اومد به آرایشگره گفتم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 91307 بازدید | 942 پست

من به ارایشگره گفته بودم نمیخوام بیام پیشت حتی و فگتم به مادر شوهرم بگو نمیتونی منو قبول کنی ولی اون قبول کرد بعدش رفتم کلی فوش و اینا دادم بهش که چرا گند زدی و عکسامو خراب کردی و مولی که میگیری حرومت باشه

بذارید عکس حنانبدون و گند کاریشم بذارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابرو شیطونی که واسه ده سال پیش مد بود.  بیست و سه سالتونه!

۸سالپیش عروسیم بود.خدا خیر نده ارایشگرمو یه بچه ۱۴۱۵ساله رو ابروهامو محو کرد. بعد شیطونی کشید😢😣

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
چرا به ما القا شده عروس حتما باید بره تو هفتاد رنگ تا بهش بگیم عروس واقعا چرا؟؟؟

من نگفتم 70رنگ  کنه ولی واقعا خودش خودشو درست کرده بود بهتر میشد ابرو و خط چشم و رژگونه و رژلب و که باید حرفه ای میزد چون پولشو گرفته که حرفه ای کار کنه وگرنه که خودشم این مدلی میتونست

من حس میکنم اون روز خیلی استرس داشتی و حساس سده بودی وگرنه خیلی ارایشت کم و شیکه الان ارایش غلیظ و خ ...

عزیزم اتفاقا یه خط چشم کلفت کشید زیر چشمم که شبیه قورباغه شدم و بهش گفتم تا پاکش کرد😐

خانوما اگه اصفهانی هستین من واسه عروسیم رفتم‌پیش یه آرایشگر عااالی بود کارش خواستین آدرسشو میدم فوق العاده بووووود همه چیش  

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎