2777
2789
عنوان

رفتارهای خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 113317 بازدید | 1085 پست
بچه ها من احساس میکنم خیلی خوب نمیجوم یعنی وقتی غدا میجوم صورتم یه جوری میشه نقطه ضعف بزرگم اینه و ...

شاید تلقین میکنی

اگر میخوای مطمین بشی وقتی تنهایی دوربین بزار از خودت فیلم بگیر ببین درست فکر میکنی یا نه

ولی به نظرم اشتباه میکنی یه بار فیلم بگیر ببین 

زنی که تنش رو لایق لباس خوب،غذای خوب،چکاب زنانه برای سلامتیش ،کتاب خوندن   و ... نمیدونه

مردش و بقیه اطرافیانش هم اونو لایق نمیبینن .

مردها دوس دارن زنشون از بقیه زنها سرتر باشه چون اینو یه سربلندی برای خودشون میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‍ #سیاست_زنانه

#خانواده_شوهر

❣اصلا هیچ زنی نمیتونه توی جنگ با خانواده شوهر از راه پشت سرشون حرف زدن یا توقع از شوهر که اونو به خانوادش ترجیح بده راه به جایی ببره

❌پس چیکار کنیم ؟

در زمان مناسب یعنی زمانی که توی تنش نیست( توی رختخواب نه لطفا ) بهش تاکید میکنم من خواهرتو (مثال ) دوس دارم مث خواهر خودمه میبخشمش اما اگه خواهر خودم هم بود جوری رفتار میکردم که دیگه احتراممو نگه داره

💕 عزیزم من نمیخوام بهش بی احترامی کنم اما .. به نظرت جوابشو یه جوری بدم که حرفی نمونه؟؟؟؟؟

💕 با همین مقدمه جدی با شوهرت صحبت کن و بگو با همه احترامی که برای خانوادش قایلی حتی اگه مامان خودت هم باشه حاظر نیستی با خانواده ات یا خانواده اون یه جا زندگی کنی

❌خانم ها آروم آروم

یهو نمیتونین انتظار داشته باشید وابستگی همسرتون به  خانواده اش کم بشه😉

#ایده_متن  

جیب هایت پر از پول حلال، رئیس خوووونه...♥

توی جیب پیراهن همسری بذارید 👆👆

مرد من...دستانت را که پی روزی حلال زحمت میکشند رامیبوسم♥

توی کیف پول همسر ؛کیف مدارک بذارید👆👆👆

. بعضیاشون بنظرم خوب نبود. خونه ی اقوام همسر هیچ کاری نکنید. خب چرا؟ بنظرم خوب بودن و انسانیت   ...

هرکسی تجربه ای داره همش رو که نباید رعایت کنید هرکسی بنا به تجرباتیش انجام میده

سیاستهایزنانه

#نکته

#عشوه

به نظرم دلبری کردن یعنی واقعا خانم بودن.

👈با ادب بودن:یه خانم هیچ وقت حرفهای عامیانه نمیزنه. مثلا به جای خیلی باحال بود باید بگه خیلی جالب بود. هیچ وقت حرف زشت نمیزنه و همیشه مودبه.

👈متین بودن:هیچ وقت جیغ جیغ نمیکنه،فریاد نمیکشه و همیشه با وقار و متینه(البته منظورم این نیست که شیطنت نداشته باشه)

👈تیپ خانومانه داشتن:ظاهر و سلیقه اش باید مثل خانمها باشه. رنگهای تیره اصلا مناسب خانمها نیست. حتی خانمهای با سیاست چادری و محجبه های دیگه از رنگهای خانومانه استفاده می کنند.

👈متشخص بودن:یه خانم باشخصیت هیچ وقت خاله زنک بازی در نمیاره. حرف نمیبره و نمیاره. پشت سر کسی صحبت نمیکنه. خبرهای دست اول رو با اینکه میدونه جار نمیزنه. حسودی نمیکنه. مقایسه نمیکنه. سر شوهرش غر نمیزنه. مشکلاتش با خانواده همسر رو روی سر همسرش آوار نمیکنه بلکه با سیاست خودش حلش میکنه. هیچ وقت بدی دیگران رو نمیگه.

با هیچ کسی جز مادرتون درد و دل نکنید. من اتفاقا خیلی دردامو به مادرم نمیگم به غصه هاش اضافه نشده. بنظرم یه دوست خوب برا یصمیمیت و درد و دل برای هرکسی لازمه. البته مه اونم حد و حدودی داره

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
اصلا اجازه حرف زدن میده مگه جاریم؟؟؟ قشنگ ویط حرفت میگه داشتم حرف میزدماااا. به بار رفتیم مسافرت همه ...

صبر کن این بچه در آینده ارامبخش قلب خواهد بود و جاریتو دق میده

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

اصلا باهاش هم صحبت نشو و هیچی نگو

من همچین جاری ای دارم

بیشتر بذار اون حرف بزنه و توضایعش کنی به موقع و به جا تا تاثیرش زیاد بشه

مدت زیادی باهاش رسمی و در حد احوالپرسی باش خودشو جمع و حوی میکنه

مثلا میاد اشپزخونه بگو دوس ندارم کسی وارد اشپزخونم بشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
هرکسی تجربه ای داره همش رو که نباید رعایت کنید هرکسی بنا به تجرباتیش انجام میده

بله اتفاقا داشتم میخوندم دیدم بعضیاش رو نخونده انجام میدم بعضیاش رو اصلا نمیشه. بعضیاش هم واقعا تلنگر خوبی بود

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

👈باید تو حال زندگی کنی و برای همسرت معشوقه باشی👸

اما چطوری؟؟

روش های معشوقه شدنت:

@زبانِ گَرمو نَرمو چَربو شیرین داشته باش 👅

@جیغ و داد و هوااار راه ننداز⛔

@لطافتو ظرافتو طراوتِ زنانه داشته باش💃

@گاهی وقتام نقطه نظرات همسرت رو عمل کن📝😎

@برای استقبال همسرت لباسی زیبا بپوش و براش آغوشی گرم داشته باش💏👗👙👡👠

@گاهی خودت برای س   ک   س پیشقدم شو💏💓

@گاهی که همسرت حتی برای خرید نون 🍞از خونه خارج میشه جور دیگه ای نگاش کن👌یه نگاه شیطنت آمیز تا اسیرت شه😉تمرین کن

@هرگز نذاربا قهر و ناراحتی😤😒 از در بره بیرون🏡

@هر چندشب درمیون به حساب هم برسید😳

یعنی چی؟!

یعنی دست همدیگه رو بگیرید و بپرسید که این چندروز ازهم راضی بودید؟؟😊(شما که خانومی ی ی،نازی ی😊لطیف تر بپرس.خودت رو لوس کن با ناز بگو:«آقامون امروز دوسم دااشت؟؟»👈 باور کن بااین جمله ت غش وضعف میره!😌)

@بوسش کن!😚

مردا عاشق بوسیده شدن هستن.گاهی بیشتر از کلمات محبت آمیز.در بوسیدن همسرت کوتاهی نکن💋😚

یوقتایی بازی بوسه راه بنداز.

رژ بزن 💄باشیطنت 💃چندجا ازبدنش یا صورتش رو ببوس جای لبات بمونه 💋💋

کیف می کنن😎

🎀یادت باشه دوستم..

زنی که معشوقه باشه دلِ  مردش زود زود براش تنگ میشه...

و قلبش تند تند واسش میتپه...

خب بگو واسه دخترش رژ و لاک شخصی بخره و همراهش بیاره  عجبا تربیت شخصیه اما وسایل شما عمومیه

بگو:" اگه بچت برات مهمه براش بخر و همراهت باشه تا عقده ای بار نیاد

البته چون روش حساسی میگما"

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سیاستهایزنانه

طرزبیان#  خواسته وکمک از همسر

👈🏻به محض ديدن او بدون هيچ كلمه ايی پرخاشگری ميكنيد: سلام كردنت بخوره تو سر من، يه زنگ نميتونستی بزنی؟

👈🏻از كلمات هميشه يا هيچ وقت استفاده میکنید: تو هميشه بي فكر و بی خيالی، هيچ وقت من برات مهم نيستم.

👈🏻به جای رفتار اشتباهش، شخصيت او را نشانه میگيريد: يه كم شعور داشتی يه زنگ ميزدی

👈🏻مشكلات گذشته را بازگو ميكنيد: يادته روز خواستگاری هم دير اومدی؟ همون موقع بايد ميشناختمت

👈🏻به او میگویید چه كاری نكند يا چه كار او باعث ناراحتی شما ميشود

☑ مستقيما به او بگوييد از او چه انتظارهایی داريد

نگوييد:

✖باز نشستی پای تلويزيون؟

✖اخه چقدر اخبار ميبينی؟

بگوييد:

✔ من نياز به كمك دارم

✔ حسابی خسته ام، لطفا بيشتر كمكم كن

#وقتی از مادرش تعریف میکنه ...

🔰اگر همسرتون از خواهرش یا مادرش #تعریفی کرد و تعریفش واقعا درست بود حتما #تاییدش کنین.

🔸حسادت ممنوع⛔.

🔰هی توی ذهنتون نیارین که داره به در میگه که دیوار بشنوه. با #خوش بینی #تایید کنین حرفش رو.

🔰اینطوری اگه حتی واقعا قصدش این باشه ,وقتی با تایید و #حساسیت نشون ندادن شما مواجه بشه ,بعدا از این راه دیگه, #استفاده نمیکنه.

🔰اگر هم تعریفش از خواهر و مادرش درست #نبود و واقعا میدونستین که چیزی که داره میگه درست نیست زود حرفش رو #تکذیب نکنین و بگین:

"نه، اینطوری نیست و فلانی اونجوری و فلان کار رو میکنه و ...  #ضایعش نکنین.

✅یه تایید سرسری کنین و بعد به کار خودتون مشغول بشین.

🌀یادتون باشه که هیچ وقت عیب های اونها رو #مستقیما جلوی همسرتون نگین.

مامان فرناز این خانم اشکم در اورده من تازه یک سال و نیم هستش اومدم تو این خانواده اما این جاریم بدجو ...

عین منی

اسم جاریم‌میاد بدنم میلرزه

عزیزم اون داره از حسودی میترکه و واقعا براش مهمی که اینطور همه هم و غمش شده تو

هرچی بی محلی کنی بهش بهتره

یه مدت ازش فاصله بگیر حساسیتت نسبت بهش کمتر میشه