2777
2789
عنوان

رفتارهای خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 113425 بازدید | 1085 پست
منظور از درمون نداره این نیست که واقعا نداره من ی مستند دیدم که اتفاقا دنبالش رفتن و درمانش هم کردن ...

😄😄😄😄😄 خب من انقد تو زندگیم تنهایی کشیدم قبل از انتقالی شوهرم و ماموریتاش. ک الان خر و پفم میکنه میگم آخییییششش خدایااااا این صدای خر و پف شبانه رو از زندگیم کم نکن هر شب باشه 😂😂😂

😄😄😄😄😄 خب من انقد تو زندگیم تنهایی کشیدم قبل از انتقالی شوهرم و ماموریتاش. ک الان خر و پفم میکنه ...

عزیزم خدا برای هم حفظتون کنه ...من که خوابم خیلی سبکه دست خودم نیست...همه خواب شبشون سنگینه من کسی از کنار تختم رد بشه بیدار می شم ....پس خروپف ندبدی ...خروپف دیدم از پیس که لب تکون می خوره تا خرناس که انگار تو خواب طرف عربده می زنه یعنی بدون اغراق عربدست ها ....

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همین روشو پیش گرفتم که بدون دعوت نمیرم،اما شوهرم میگه چه اشکال داره،چرا نمیای و ازین حرفا، ...

عزیزم تو دیگه عضوی از خانواده اونا شدی. الان معلوم نمیشه پس فردا ک رفتی خونه خودت و اونام فقط با دعوت اومدن خونه تو اونوقت میگی چرا با من صمیمی نیستن چرا محل نمیدن چرا سر نمیزنن . آدم گاهی وقتا نه همیشه گاهی وقتا ب پدرشوهر مادرشوهرش ب چشم پدر مادر خودش نگاه کنه ضرر نمیکنه مطمئن باش. تو الان نامزدی نیازی نیس ب خودت زنگ بزنن بعدشم چرا تو دل خودت نگه میداری این چیزه ب این سادگی رو . به خودشون بگو بگو نامزدت بعضی وقتا یادش میره یا بد موقع یادش میفته ک بمن بگه از این به بعد هرکی خواست دعوتت کنه به خودت بزنگه. آخه چون نامزدین نامزدت باید بیاد دنبالت دیگه بخاطره همین ب اون میزنگن. ولی برید خونه خودتون دیگه به خودت میگن یا حداقل اگه اون موقع نگفتن اعتراض کن. الان دلخوری ای نداره 

منم دقیقا همین روشو پیش گرفتم که بدون دعوت نمیرم،اما شوهرم میگه چه اشکال داره،چرا نمیای و ازین حرفا، ...

اگر واقعا به نامزدت میگن برو

نزار شوهرت بره طرف اونا

اول شوهرت رو با خودت هم مسیر کن بعد کم کم رابطه ت رو کم کن و نرو

اگر شوهرت بره طرف اونا و حق رو به اونا بده دیگه بیچاره ای 

ولی وقتی میری خیلی مهربون در عین حال جدی و کم حرف باش و اصلا زیاد باهاشون وارد بحث نشو

گاهی اگر جواب نداشتی بدی یه لبخند کوچولو بزن

عنق نشینی یه جاها بدتره

خیلی رسمی و در عین حال خانوم و مهربون

سیاست# #زنانه

یه جورایی اینا نقطه ضعف مردهاست 

1-پیش همه ازش تعریف کنیم ،مردا خیلی دوست دارن پیش مردم خانومشون ازشون دفاع کنه

ازش دفاع کنید پیش همه نزارید مورد توهین ،تمسخر قرار بگیرن

از هیکلشون تعریف کنید مثلا بگید فدای اون بازوهای مردونت بشم و....مردا رو هیکلشون خیلی حساسن این یدونه خیلی جواب میده

یه ایده برای وقتی که همسرتون میخواد بره بیرون

خواست بره با صدای بلند بهش بگید 

یادت نره ها 

ایشونم میپرسه چیو؟

میگی اینکه من عاشقتم دیگه

تا برگرده خونه کلی انرژی مثبت همراهش داره

روی مبل که نشستید اصلا قوز نکنید

توخونه حتما دمپایی روفرشی پاتون کنید هم برا زیبایی هم سلامتی پاهاتون

موقع ظرف شستن حتما دستکش دست کنید و شوهرتون عادتش میشه که شما بدون دستکش ظرف نمیشورید و اگر جایی برید مشاهده شده که همسر طرف گفته دستکش نیاوردی دستات حساسه ظرف نشوری ها