2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال عزیزم حرص نخور.ایشالا خدا دخترتو حفظ کنه هرچیم تودلت هست بهت بده.جاری جون ب جونش کنی جاریه اصلا واست مهم نباشه حالااگه شما پسراورده بودی اون دختر میومد برعکسشو میذاشت

الان من بچه ندارم جاریم هی عکس بچه هاشو میذاره اوایل غصه میخوردم حالا برام مهم نیس فهمیدم اینجورادما عقده دارن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

استارنر جون من جاریم یکی پسر داره اونیکی جاریمم دخترداره جفتشونم میگن جنسیت بچه منم خوبه این وسط منم بچه ندارم تازه ۷ماه قبلم بچم سقط شد هی بچهاشونو به رخم‌میکشم اولا ناراحت میشدم ولی الان عین خیالم نیست بذار بگن تا سبک بشن امیدوارم خدا یه جفت دوقلو دخترپسربه خوم بده منم دوقلو هستم باخاهرم.الهی شمام جفتت جوربشه ولی درگل زیاد حساس نشو جاریه دیگه

استارنر جون من جاریم یکی پسر داره اونیکی جاریمم دخترداره جفتشونم میگن جنسیت بچه منم خوبه این وسط منم ...

به جان دخترم قسم خود خواهر شوهرم میگه رژیم بگیر ک جور شه دیگه نخوای حتی ی جلسه دکترم رفتم بعد گفتم فقط واسه چکاپ قبل بارداری اومدم گفتمش بی خیال تنش سالم

به جان دخترم قسم خود خواهر شوهرم میگه رژیم بگیر ک جور شه دیگه نخوای حتی ی جلسه دکترم رفتم بعد گفتم ف ...

منم پسرداشتن خیلی برام‌مهم‌بود حتی رژیمم گرفتم واسش ولی بعد که حامله سدم بچه سقط سد همونروز به خداگفتم خدایا ببخش توبه هرچیزی صلاحمه به وقتش بهم هدیه بده بنظرم ندونیم چه هدیه ای میگیریم قشنگتره

بی خیال بابا،منم بچه م پسره ولی چندنفرازفامیلای شوهرم همزمان بامن حامله بودن بچه شون دختربود،پیش من می نشستن فقط ازپسربدمیگفتن،الانم فقط درحال مقایسه کردنن   وازنظرشون بچه ی من خیلی عقب ترازبچه ی اوناست    😑😑