2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22902 بازدید | 345 پست
بچه ها این یه ممد ناشناخته است نه مثل اون مظلومه است نه اون بد اخلاقه  استارتر همه چت ها رو بز ...

نوع جدیدی  از ممد در حال کشف شدنه😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی اینقدر پستی وبلندی داره اینقدر مسائل ومشکلات جدی داره که اینا هیچه پیشش منم اوایل از دواج نازک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

از اون دعواهای آماتوری اول زندگی😁😁 کم کم دستت میاد چیکار کنی، ناراحت نباش. مردا از زیاد سوال پرسیدن خوششون نمیاد، کلافه میشن. بیخیال شو چند وقت دیگه خودش از دلت درمیاره‌. 

آره زندگی مشترک اینجوریاس گلم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
این  داستان ممحمد زور گو

داشتم فکرمیکردم چرا نوشتی گو...😐 تااینکه دوباره خوندم دیدم نوشتی زورگو 😅🙈🙈🙈

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

چقد رو مخی😖

لایک😂👌

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...

ولی امار ممدای مظلوم بیشتر از ممدای زورگویه 🙄🙄

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخی محمده منم مظلومه الهی فداش بشم😊🤣 چه جالب ممدا یه نوعم دارن از نوع خوش شانس و بدشانس

😢😢😢😢😢😢😢من محمدم و خیلی اذیت میکنم

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍