2789
عنوان

مقصر منم ایا ؟؟؟+داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد این اقا اومدن پی وی من و اشنا شدیم ولی اونموقع که اومدن پی وی دیگه دیر وقت بود و من خوابیدم و توی همون شب که قطعا نفهمیدم چی هس کی هس بعد فردا صبحش که دوباره چت ادامه داشت زیاد از خلق و خوی این اقا خوشم نمیومد یعنی اصلا به هم نمیخوردیم یا همش عکس میخواستو بعد من بدبختی این بود شمارمو دوستم از طریق پیامک چون نت نداشت به دوست پسرش داده بود که ادمینم کنه و این اقا شمارمو داشت و به دوستشم داده بود

خب همین که همش باهاش چت کردی جدا از اینکه دوستت صددرصد ناراحت میشه نشون میده که تمایل به ارتباط با جنس مخالف داری و اینکه میگی ابروم میره(چرا باید ابروی یکی بره!!!!؟) شعاره 

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
مگه چی میخاستی بگی که تو گروه جایز نبوده و پیوی گفتی کارت درست نبود تو همون گروه جوابشو سربست ...

نع مشکلم اون اقا نیست دوستمم میدونه و مشکلی نبود حرفا مون همش دباره ی اون دو تا بود

خب همین که همش باهاش چت کردی جدا از اینکه دوستت صددرصد ناراحت میشه نشون میده که تمایل به ارتباط با ج ...

غیر از ابرو من عداب وجدان داشتم چون قلبا به کسی علاقه مندم ولی برای سرگرمی بد نبود

نع مشکلم اون اقا نیست دوستمم میدونه و مشکلی نبود حرفا مون همش دباره ی اون دو تا بود

مشکلت اون آقا نیست

ولی همون آقا الان با معرفی کردن تو به  دوستش برات مشکل ایجاد کرده

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

بعد چند روز دیگه من دیدم با این اقا نمیسازم همش یا درخواست میداد تماس بگیره یا غیره ول کنش شدم ولی یه شب داشتیم با دوستم چت میکردیم گفت حوصلم سر رفته هی با هم حرف زدیم گفت ایدی همین پسره که چند روز باش چت کردیو بده ببینیم من برم پی ویش چی میگه که میگف به تو علاقه داره