2777
2789
عنوان

خونه ما جن زدسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه بچه های اینو بگممممم

دختر خالم تو خونه تنها بوده داشته تلویزیون تماشا می کرده

کنترول بقل دستش بودعه

بعد دیدین وقتی صدای تلویزیون رو کم می کنید یه نوار پایین صفحه تلویزیون میاد؟

میگه اون نواره امد و صدا رو کم کرد در حالی که کنترل بغل دستش بود

الکی نترس . این فکرا مال تنهایی.  تنها نمون. تلویزیون روشن کن. کار کن . کاری که نیازمند دقت باشه مثل بافتنی و اینا . یا برو تفریح و باشگاه. یا کتتب بخون. یا رفت و امدت رو زیاد کن.ادم که تنهاس انگار در و دیوار فشار میارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چه هیجان انگیز .کنار قبرستون خونه بزرگ . واااایییی.  

برا من که بیشتر ترسناکه

تو کوچمون هم کلی مخروبه و باغ متروکه داریم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بسوزه پدر فضولی فکرنمیکردم جزئیات باشه.😯

چه ربطی به فضووولی داششششت 😂😂😵😵 خب تیترش این بود که خونمون جن زدس،بعد اومدی خوندی میگی بمیری تنهاااام😨😨😨😨😂😂😂

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
اوه بچه های اینو بگممممم دختر خالم تو خونه تنها بوده داشته تلویزیون تماشا می کرده کنترول بقل دستش ...

آخ یکیم من میخوام کنترل تلویزیونو واسم بیاره حوصلم نمیشه برم بیارمش 😐😐😐 

چیز_شر_نگوییم#  

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
هی میگم تو قرآن امده که جن وجود نداره اخه پس اینا چیننننن

کی میگه جن وجودنداره

هست منتهی هرجایی نیست

قرآن بخوون پیش کسیکه بلده بروواسه این مشکل

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
 شما در دل هیجان و ترس زندگی میکنین . 

راستیتش چند ماهه اومدیم اینجا 

امروز متوجه این جزئیات شدم😢😢😢😢😢

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)