حداقل جدا جدا بده. شیشه رو بشور بعد از اون یکی درست کن بده
واسه یه چایی خور دمای هوا مسخرهترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
وای بخدا نمیدونم چیکار کنم اصلا.خدایا چرا شیر من انقد باید کم باشه که بچه ام مجبور شه این شیرای بی کیفیتو بخوره همراه با یه پلاستیک بعنوان شیشیه.انقد حالم بده برا دخترم که نگو دلم کبابه براش
اپتامیل درست میگن چاق میکنه. من دخترم تپلی اپتامیل میدادم بردم دکتر گفتم چی بدم ک تپل نکنه گفت ببلاک بده اپتامیل ولی بهترین شیر هست برا بچه ها. فک نکنم مشکلی باشه. ب مدفوعش دقت کن اگه فرقی نکرده اشکال نداره
واسه یه چایی خور دمای هوا مسخرهترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
والا هر کی یه چیز میگه بنظر شما نان بهتره یعنی؟ من تا الان نان میدادم اما به توصیه یکی از دوستان اپ ...
عزیزم این حرفا چیه
هیچ شیری به دیگری برتری نداره همشون فرمولشون یکیه. هیچ کدوم خاصیت چاق کنندگی ندارن.مگر اینکه شیرهای مخصوصی باشن که برای نوزادای نارس یا کم وزن تجویز بشن که گرون هستن.
شیر مثل پوشکه. به یکی میفته و بهش میسازه بهش وزن میده ولی همون شیر به بچه دیگه نمیفته اسهالش میکنه یا یبس میشه و یا اصلا وزنی اضافه نمیکنه.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
همین دیگه نمیتونه مدفوع کنه زور میزنه اما نمیتونه.یعنی از شیره ؟ چیکار باید کنم؟
اره خب. نبات داغ یکم بهش بده. اگه دارو میخای بدی دو برابر وزنش کولیک ایز بده.
دخترم2سالو نیم اپتامیل خورد وزنگیریش خوب بود ولی معمولی نه خیلی, الان 3و نیمه خدارو شکر تا حالا یه بارم سرما نخورده و غذاشم خیلی خوبه, اون یکی دخترم که شیر خودمو خورد همش مریض بود تا یه باد بهش میخورد و کم غذا , به نظرم آپتامیل شیر خوبیه