2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک اخر چک شه✅ تغییر : شماره ۳۴ لیست به دلیل انصراف

میگم که این وقت خوندن سوره واقعه رو میشه گذاشت از اذان عشا تا اذان عشا ؟

امروز که نوبت خودت بود مثلا الان که اذان عشا هم گفته شده برای نفر دوم بخونیم و تا فردا شب وقت داشته باشیم واسه نفر دوم بخونیم؟

میگم که این وقت خوندن سوره واقعه رو میشه گذاشت از اذان عشا تا اذان عشا ؟ امروز که نوبت خودت بود مثل ...

عزیزم امروز که نوبت من بود باید  خونده میشد 

برا نفر دومم هم از نیمه شب به بعد 

البته کلا باید چله تکمیل شه مثلا اگر شما یه روزی وقت نکنی میتونی فردا بخونی مهم اینه که تا پایان ختم برای همه خونده شه  البته سعی کنید سر وقت بخونید

واینکه  برای یاداوری میگم شما دو نیت داشتی باید ۲ مرتبه بخونی هر روز 

میدونم خودتون اگاهید گفتم شاید فراموش کنید

عزیزم امروز که نوبت من بود باید  خونده میشد  برا نفر دومم هم از نیمه شب به بعد  الب ...

آها آخه تو ی پست ها نوشته بودی تا ی مدت بعد مغرب گفتم شاید منظورت وقت عشا باشه گفتم اگه عشا منظورت هست که همون رو ملاک بذاریم ولی خب اگه میگی بعد نیمه شب یعنی از ساعت 12 تا 12 فردا شب همین ملاک باشه راحتتره، 

مرسی عزیزم یادم هست بله امروز برا شمارو خوندم دوتا!

فقط یچیزی چرا دوتا نیت من رو کنار هم نذاشتی یکیش 9 یکیش 19!  

آها آخه تو ی پست ها نوشته بودی تا ی مدت بعد مغرب گفتم شاید منظورت وقت عشا باشه گفتم اگه عشا منظورت ه ...

مرسی عزیز دل 

گفتم یه یاداوری بکنم که چون خودم برگزار کنندش بودم مدیون نشم 

چون قبل اینکه شما واسه  نیت دومتونو بگین  قبل شما گفته بودن  

به ترتیب اعلام امادگی نوشتم جونم

مرسی عزیز دل  گفتم یه یاداوری بکنم که چون خودم برگزار کنندش بودم مدیون نشم  چون قبل اینک ...

آخه من اعلام آمادگی نکردم اول چندتا سوال پرسیدم بعد یدفعه گفتم اسم منو دوبار بنویس لطفا

اشکال نداره چیز مهمی نیست 

خانومای حاجت دار هرکس اول ماه محرم روزه بگیره همونجور که دعای زکریا مستجاب شد دعای اونم مستجاب میشه به نیت علی اصغرو حضرت زکریا فردا سع شنبه اول محرم روزه بگیرید مخصوصا اونایی که اولاد میخوان برای منم دعا کنید گفتم اطلاع رسانی کنم منم سهیم باشم در ثوابش

برای مادرشدنم سه تا صلوات بفرستید التماس دعا