2777
2789
عنوان

رفع مشکل زود .... (مخصوص متاهلین)

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 40 پست
چه کلاس چندشی ناموسن یه مش زن حشری😂😂😂😂

ینی چی اینجوری صحبت میکنید ؟

قبل اومدن به یه تاپیکی ببین‌به دردت‌میخوره یا نه بعد پاشو‌بیا اینارو بگو 

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
عجیبا غریبا  این مدلی ندیده بودم چه حساس؟؟؟!! شوخی میکنی؟

نه بابا  ایقد که قبلش انگولکم میده    

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرمو گفتم مخالفی ریپ نکن

بسه نمیخوام باهات بحث کنم چون اصلا در حدی نیستی که بخوام عصابمو خورد کنم بخاطرت عزیزم

ولی یکم‌فرهنگتو ببر بالا برای خودت خوبه

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

انقدر مهمه كه رابطه خوبي داشته باشي

من ي كه يه خانمم بعداز ٣ساله هنوزم تو رابطه مشكل دارم

انقدر دكترم بهم سركوفت زده كه مشكل ناباروري من از عدم داشتن رابطه بدون استرس نه اينكه مشكل خاصي دارم 

خخخخ چه برعکس همه ای !!! معمولا این کارارو نمیکنن من که اصلا یادم نمیاد کی ؟؟؟؟....

همسرم خیلی حواسش به همه امورات من هست  با اینکه من خیلی سردم ولی همون یدفعه هم که رابطه داریم سعی میکنه لذت ببرم  هر چند دهنم سرویس میشه   هم از درد هم از ...  تا چند روز بعدش نابودم😩

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
مابرعکسیم من و یک روح درارتباطیم  قدرشوبدون

چرا   سرده؟