2777
2789
عنوان

رقصیدن باردارا باعث گرونیه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اما الان میخوام پاشم عربی برقصم کلا همه بیفتیم روبه قبله😂

نهههههههههههه😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

خانوما شايد به ظاهر بي سوادي باشه حرف زن عموي ايشون 

ولي از دور ك نگاه كني اون زمان اينترنت اينا ك نبود اينا براي اينكه كارايي ك بده انجام ندن مجبور بودن براش دليل هاي غير طبيعي بيارن 

مث همين گروني چون مثلا رقص برا زن حامله بده يعني اكثرشون بده نه اينكه سقط ميشه ولي خب قديما فك ميكردن چيزي نميشه لزگي ميرقصيدن با اين حرفها ميشستن سرجاشون 

يا زن حامله تا چهل روزه گي بچه رو نبايد تنها گذاشت ال مياد يا جن درصورتي ك كم خوني داره يعني حواستون بهشون باشه تنهاش نزارين 

براي تك تك كارهاي بد دليل داشتن ولي دليلش درست نبود ولي مهم اين بوده ك بهش پايبند بودنو از خطر دور ميشدن هر چند جاهلانه 

اينقد از اين مثالها هست

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
😃 ضد ما چیه الان قیمت دلار دست ماس😂

کاش بود زن اختیار بدن خودشم نداره توی ایران چه برسه به دلار

زندگی زیباست ای زیبا پسند                                       زنده اندیشان به زیبایی رسند                                    آنقدر زیباست این بی بازگشت                                    کز برایش می توان از جان گذشت  
ن حتما با روحانی درارتباطه 😜

نه فقط علم الهديه ك همه چيو به لذت ربط ميده زلزله رو هم به موي خانوما رلط ميداد😐كلا ادم قاطيه 

فقط اختلاس كردن به جايي برنميخوره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
😶😶😶😶زلزله رو نشنیده بودم چیه جریان???

تو مشهد يك ماهي همش زلزله ميومد 

مثلا تو يه ماه هزارو خورده اي پس لرزه داشتيم بعدشم ك كرمانشاه خراب شد 

صاف تو چشاي مردم نگاه كرد گفت از بيحجابيه😂😂

من مشهدم 

نميدونين اين علم الهدي چه اعجوبه ايه ك😂😂😂😂😂