2777
2789
عنوان

داستان عجیب جاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 34213 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نبین پدر شوهرت جبهه گرفته بر علیه این عروس جدید ی مدت بعد این میشه عزیز دلشون.بدون نظرش آبم نمیخورن حالا ببین

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بعدشم زنگ زده بود به بابای همسرم کلی حرف بد زده بود که برام هیچکاری نکردید بابای همسرمم گغته بود تو کامل خونه رو کوبیدی دوباره ساختی ما هیچی نگفتیم حالا سزا نیست این همه حرف بارمون کنی حالا یکی از اقوام نزدیکشون زنگ زده به خونواده ی همسرم که اینا براتون نقشه ریختن برادر دختره وضع مالیش خوب نیس قرار شده اینا خونه رو از چنگ شا در بیارن بکنیدش بنام دختره بعد دختره بهونه جور کنه طلاق بگیره خونه رو بفروشن باهاش زنه برادرشونه عقد کنن خرجش کنن

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
من اگه به جای برادر شوهرت بودم کلا قید این زن رو میزدم کسی که اولش اینه خدا میدونه بعدش قراره چی بش ...

نمیدونم ولی چه حکمتیه همینا عزیزترم میشن

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
همه کاملا متعجب شدن دختره گفته بود یا خونه رو کنید به نامم یا طلاق بابای همسرمم گفت من سالها زحمت کش ...

استارتر شما به 3 تا خونه میگی وضع مالی خوب؟.

پدر شوهر من فقط 3 تا خونه تو تجریش داره 

2 تا تو چیتگر

چندتا ویلا تو شمال و سرعین و اصفهان

چندتا مغازه 

دوتا ماشین  و کلی طلا دست زنش و ....

3 تاهم بچه داره 

2 تا پسر ی دختر 

دارو ندارشو زده به اسم دخترش به پسراش هیچی نداده

بعدشم زنگ زده بود به بابای همسرم کلی حرف بد زده بود که برام هیچکاری نکردید بابای همسرمم گغته بود تو ...

😲😲😲😲خب اگه دلت خواس زودتربگو

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

خلاصه حالا همه موندن باید چیکار کنن دختره هزار بهونه گرفته بد دهنی میکنه توهین میکنه حالاهم که این قصه ی جدید رو درست کردن دقیقا یه هفته مونده به عروسی

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............