2777
2789
عنوان

داستان عجیب جاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 34187 بازدید | 155 پست
خونواده ی همسرم میگن اگه طلا هم ازش بباره ما نمیخوایمش بره طلاق بگی ره دلم براشون میسوزه کلی شکسته ش ...

امیدوارم خدا ی همچین عروسی نصیب مادرشوهر من بکنه ک قدر منو بدونن

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دختره ازدواج کرده خب دختره که همه اینارو داشت دیگه چرا طلاق گزفت

نمیدونم والا فکر میکنم از همون اول عاشق این فامیل ما نبوده و فقط بخاطر پول باهاش ازدواج کرده.

شاید میخواست کمک خرج پدرش باشه و صابخونه بشن.

بچه ها یه طرفه به قاضی نرین خودتون رو بذارین جای آون دختر شاید آون هم دلیل خاص خودش رو داشته باشه مطمن باشین آون دختره هیچ وقت نمیره خونه خودش رو خرج زن برادرش کنه یه ذره فکر.....

منم می خواستم بدونم خرج نوسازی حدودا چقدر می شه . کابینت و سرامیک و کاشی درجه چند و خارجی استفاده کر ...

يه اشپزخونه ١٤ متري رو بخاي كابينت كني در حد عالي بين ٢٥ تا ٣٠ ميليون ميشه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

چقدر شرایط داستانت  شبیه ماست ،پدر شوهر و چنتا خونه و نشستن بچه ها تو خونه و ... بااین تفاوت که من خاسم برم تو یکی ازین خونه ها بشینم جاری خانم بزووور با کلی قیافه ناراحت بلند شد از خونه که مستاجرشو بلند کنه خودش بشینه ،کلی ام خونه رو داغووووون کرده بودن در حدی که از چاک ترک دیوار پذیرایی خیابون معلوم بود همه چیز شکسته و داغون ،شوهرمم خاست بازسازی کنه پدرشوهرم گفت یک قررونم من نمیدم خودتون باید بدید، بازسازی تا عروسی هم ۲۰ روز بیشتر نبود و ما وقت نداشتیم ،و جاری قشنگه دعوا راه انداخت که شما طبق نقشه قبلی میخاسین مارو بیرون کنید ،