2777
2789
همش توهمه! منم همچين جوي داشتم تو دوستيمون نسبت به مادرشوهرم😐 يكماهم طول نكشيد لامصب😤

خخخ اره با این تفاسیری که اینجا شنیدم کلا دیدم .ولی نمدونم مامان خودمو که میبینم مادر شوهره میگم شاید شانس ماهم مادر شوهره شد انگار مامانم😂😂ولی نمشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنیت خاصی ندارم بی تفاوتم نسبت بهشون نه عاشق و کشته مرده نه جنگ و دعوا

خانم خوبین ولی خب بدون دلخوری و نیش کنایه نیست مهربونن ولی پرتوقع و منت خیلی میزارن

من تیپ و شخصیت موردعلاقشون نیستم خب زیاد توقعی هم ندارم ازشون،عروس بعدیشون تیپ و شخصیت مورد علاقه و مدنظرشونه

ان شاالله ک باشه

اصلا تو ذهنم وقتی اسمش میاد ، چیزای بد میاد تو ذهنم 😐😐از بس که بدی و دخالت و حرفای ناجور ازش دیدم 😏😏، البته برام مهم نیست 😤😤

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

مال من اهل مقایسه کردنه.همین خیلی اذیتم میکنه.مثلا همش وضع مالی بچه ها شو، جهاز عروسها رو، خانواده عروس ها رو..... همه رو مقایسه می کنه.خلاصه حتی وقتی میره خونه بچه هاش مقایسه می کنه که خونه کی چی خورده کدوم غذای بهتری پخته بود، کی میوه خوب خریده بود.اینا رو اعصابمه. اگه این اخلاقشو نداشت خیلی خوب بود.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)