2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده بیاین

101 بازدید | 18 پست

خواب دیدم یکی ک خواستگارم بود  و خیلی ادعاش میشد دوستم داره  منو گرفته بزور هل داد انداخت توی مارها هر چی التماسش میکردم گریه میکردم نکن من از مار وحشت دارم تو رو خدا  عین خیالش نبود . یهو از خواب پریدم مامانم گفت چت بود داد میزدی تو خواب و گریه میکردی میگفت خیلی تکون شدید میخوردی 😣

یعنی چی تعبیرش . خیلی ترسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم یکی تو دنیای واقعی خواستگارم بود  اون تو خواب منو هل داد توی یه عالمه مار ک وول میخوردن .&n ...

رنگ مار پليز 😎

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
همشون سیاه و بزرگ 

از خواستگارت بترس و محتاط تر در موردش تصميم بگير البتههه تصميم گيريت رو رو حساب ي خواب تغيير نده

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
سلام شماتعبیرخواب میدونید

سلام نه وااالا ولييي انقدرررررر خواااب ديدم و رفتم توي كتاب تعبير خوابمون تعبيرش رو خوندم ك كتاب و از برم😂😂

از خواستگارت بترس و محتاط تر در موردش تصميم بگير البتههه تصميم گيريت رو رو حساب ي خواب تغيير نده

دیشب خواب دیدم همسایه قبلیمون که دوتاپسرداشتن وسیدهم هستن  خیلی خوشحال وشاداومدن خونمون بامادرشون ویک دختربسیارزیبا بغلشون بود نمیدونید تعبیرش چی هست 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دیشب خواب دیدم همسایه قبلیمون که دوتاپسرداشتن وسیدهم هستن  خیلی خوشحال وشاداومدن خونمون بامادرش ...

اينكه ديدين سيد اومده خونتون و شاد خيييلي خوبه و خبراي خوبي ميشنوين و اون دختر اگه بچه باشه توي بغلش تعبيرش براي شما و اون خونواده خيرو بركته .. خوابت خيلي قشنگ و پراز انرژي مثبت بوده براي هردو خونواده مخصوصا خودتون🙏🙏

اينكه ديدين سيد اومده خونتون و شاد خيييلي خوبه و خبراي خوبي ميشنوين و اون دختر اگه بچه باشه توي بغلش ...

ممنونم 

من عاشق دختر هستم تعبیرش این کردم برای خودم که انشاالله دختردارم میشم خخخ

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ممنونم  من عاشق دختر هستم تعبیرش این کردم برای خودم که انشاالله دختردارم میشم خخخ

عززززيزززم پس اون خبررر خوش حتماااا همينه ان شااللههههه

😍😍😍😍😍😍