2777
2789
عنوان

بیاین داستان حماقتامو بگم سرتون گرم شه...

| مشاهده متن کامل بحث + 5897 بازدید | 191 پست
عشقم اسنارتر باچند نفر دوست بود وقتی بامیثم رابطه داشت فرشادم بود گویا بعدش استارتر به دوستاش گفته م ...

😍

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر دیگه حال ندارم بخونم...ولی تقریبا بیشتر دخترایی که دجار همچین مشکلی میشن از شوهراشون پنهون م ...

ارهرمخفی میکنن ولی حداقل الان ی خوبی داره ک میدونم از همه چیز خبر داره و استرس اینو ندارم ک از کس دیگ بشنوه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
من این رو قبلا هم توی نی‌نی سایت خوندم :|

بله همون اول نوشتم ک قبلا تعریف کردم...فقط دفه پیش با جزییات بیشتری گفته بودم

بله همون اول نوشتم ک قبلا تعریف کردم...فقط دفه پیش با جزییات بیشتری گفته بودم

آهان ببخشید دقت نکرده بودم ❤

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
گفت مهم نیست مهم اینه ک بعد از این چجوری باشی..من با خانوادم صحبت میکنم و میام خاسنگاری ...میدونستم ...

فکرشومیکردم بخاطرخونریزی نداشتن ولت کرده باشه ولی بی شررررررررررف بود که باهات اونم ازجلو رابطه برقرارکرد

بازم نامزدت مرد بوده....ک واقعی خواستت ازت سو استفاده نکرده خدا رو شکر مریضی ایدزی نگرفتی از این می ...

برای همین الان با دنیا هم عوضش نمیکنم😢