2777
2789
عنوان

بیاین داستان حماقتامو بگم سرتون گرم شه...

| مشاهده متن کامل بحث + 5897 بازدید | 191 پست
لعنت_به_باعث_و_بانیش#   اینطور بنویس

چرا برای من نمیشه؟

#لعنت_به_باعث_و_بانیش

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفت مهم نیست مهم اینه ک بعد از این چجوری باشی..من با خانوادم صحبت میکنم و میام خاسنگاری ...میدونستم اگر بخام ازدواج کنم مامانم برای معاینه بکارت میبرتم بهس گفتم اعصابش خرد شد ولی گفت حلش میکنیم...خیلی خوشحال بودم هم گند کاریم جمع میشد و هم اینک زندگیمو درست میکردم...ولی سایه میثم اززندگیم کم نمیشد ب نامزدم زنگ زد و کلی چرت و پرت گفت گفت ک اون دختر ج.ن.د.ه بود قبل منم با یکی بود چون تورابطمون خونریزی نداشت باهاش ازدواج نکن بدبخت میشی

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

نامزدت نگفت خفه شو نامرد پست تف توغیرتت حرومخور

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
تموم ک میشه فاصله بذار بعد ارسال کن  موقع تایپم اصلا فاصله نذار حتی فاصلتم پاک کنی دیگه آبی نم ...

شد_یا_نشد#  

آهان_حالا_شد#  

ممنون_عزیزم#  

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊

حسابی اعصابمونو حرد کرده بود کلی قسم خوردم تا باور کرد ک اولین بارم بودو بچگی کردم و بیخیال حرفای اون بیشرف شد...خان اولو رد کردیم اومدن خاستگاری مامانم راضی نبود ولی بابام از خداش بود چون فرشادو از بچگی میشناخت خلاصه مامانممراضی کردیم و خان دوم هم پریدیم اینبار مخالفتای فامیل شروع شد.همه بابامو سرزنش میکردن ک زوده برای ازدواجش ..خاستگارای بهتر میاد واسش ولی بابام تو روی همشون ایستاد و خان سومو هم رد کردیم...ولی فامیل دست بردار نبودن...گفتن سربازی نرفته شرط بزارین ک اول بره سربازی بعد عروسی کنن(هی سنگ مینداختن ک فرشاد بگه نمیخام و بلند شه بره)فرشاد قلگبول کرد گفتن سرویس چوبو تلویزیون و فرش و اجاق گاز ب عهده داما اونم قبول کرد و نامزد شدیم...و خان چهارم هم رد شد

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75