پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
رفتیم نشستیم یکم خوراکی خریده بود خوردیم و بعد شروع کرد ب کرم ریختن خواستم برم ک نزاشت و دوباره شروع کرد حرفای قشنگ زدن ک دل هر نوجوونیو اب میکرد...تا اینک کم کم حرفو ب س.ک.س کشوند..زیاد تو جزئیات نمیرم...یکم ک چرت و پرت گفت ازم رابطه خواست گفتم نه چون باکره بودم...گفت از پشت ک میتونیم رابطه داشته باشیم بازم قبول نکردم .گفت تو ک اخرش مال خودمی میخام بیام خاستگاریت عشق خودمی ....بالاخره قبول کردم از پشت رابطه داشته باشیم ولی چون خیلی درد داشت نتونستم تحمل کنم و چون فکر میکردم ازدواج میکنیم قبول کردم ک از جلو رابطه داشته باشیم ولی ازونجاییک من با شانس قهرم اصلا خونریزی نداشتم
و همین مسئله باعث شکش شده بود...بعد اون ۲بار هم رابطه داشتیم ک باز هم با همون حرفاش خامم کرد ...×هرروز منتظر ی زنگ بودم منتظر خبر ک میخان بیان خاستگاری ولی ن تنها خبری نبود بلکه رفته رفته رابطمون کمرنگتر شدتا اینک ی روز پیام داد و گفت من نامزد دارم و نمیتونمربا تو ازدواج کنم...داغون شدم .شکستم دبگ دنیا ب اخر رسیده بود خودمو بدبخت کرده بودم انقدری گریه کردم ک داشتم میمرد ...گفتم منک دیگ امیدی ندارم پس چرا زندگی کنم از خودکشی ترسیدم ولی بیخیال نشدم شب شیلنگ گاز بخاریو در اوردم و خوابیدم ولی صبح مامانم با بوی گاز بیدار شد و منو رسوندن دکتر و با یه سرم و یکی دو ساعت خوابیدن زیر ماسک بهتر شدم
رفتیم نشستیم یکم خوراکی خریده بود خوردیم و بعد شروع کرد ب کرم ریختن خواستم برم ک نزاشت و دوباره شروع ...
چقدر راحت اعتماد کردی،الان به شوهر عقدی هم اعتمادی نیس چ برسه دوست پسر
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
بابام فکر کرد اتفاقی بود ولی مامانم فهمید عمدا این کارو کردم خیلی خاسچ از زیر زبونم بکشه ولی چیزی نگفتم.میثم از طریق دوستم شنید بهم پیامک داد و حسابی سرزنشم کرد و حرف بارم کرد و دیگه گوشیش خاموش شد..کاری جز گریه نداشتم.مامانم دیگ نمیزاشت تو خونه تنها باشم میترسید بلایی سر خودم بیارم...تو این وضعیت نامزدم بهم اس داد و خواست میونمونو بهتر کنه ولی من حالم خیلی بدتر ازین حرفا بود