2777
2789
شاید دومی وزنش بیشتر بوده که سختتر دنیا اومده

زیاد تفاوت وزنی نداشتن.فاصله بینشون زیاد بود.منم مث بقیه فک میکردم زایمان دومم راحتتر باشه در صورتیکه خیلی برام سختتر شد.دردم چندین برابر اولی بود.زایمان اولم خیلی خوش زا بودم.اصلا دردی حس نکردم.همه جا میگفتم نفهمیدم چطوری دنیا اومد ک مامانم میگفت اینطوری نگو😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم سر زایمان اول گفت خیلی راحت بودم بچشم دختر بود 

سر دومی با اختلاف ۱۰ سال..پسره

گفت چنان درد کشیددددددم ک زنده نمیمونم

😬😬😬

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
 زایمان اولت چطور بود، چند هفته؟ چند کیلو بود چقدر درد کشیدی؟ ،تیغم خوردی؟

۴۱هفته زایمان کردم.۷ الی۸ساعت درد کشیدم.۳ونیم بود.تیغ نفهمیدم ولی بخیه خوردم

خواهرم سر زایمان اول گفت خیلی راحت بودم بچشم دختر بود  سر دومی با اختلاف ۱۰ سال..پسره گفت چنا ...

راس میگی منم 10سال اختلاف بود واقعا مردم و زنده شدم.تازه ماما خصوصی گرفته بودم.حسابی جرخوردم.واای تا یکماه اول تا یادم میومد چی کشیدم گریه میکردم واقعا برام وحشتناک بود😭

دقیقا مثل من اما من تیغو بدجور فهمیدم، ما ک تجربه داریم میدونیم نهایت یه شبه 8 ساعت درد میکشی ...

واااای با اینکه میدونم خیلییی اذیت میشم و اون موقع ازخستگی چرت میزنم ولی خیلیی منتظر بچمم.دوس دارم بارداریم زود تموم بشه

من ک سزارین میکنم طاقت طبیعی ندارم

😕😕😕

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
اینو جنسیتشو نمیدونم منتظرم این سه شنبه برم دکترم برام سونوی آنومالی بنویسه جنسیتو هم بفهمم

وایی خوشبحالت

من ی ماه دیگه جا دارم واسه تعیین جنسیت

از الان کنجکاوم😆

من ک سزارین میکنم طاقت طبیعی ندارم 😕😕😕

وااای منم میگفتم سزارین کنم ولی میدونم اگه پول بدم به سزارین کلی از زندگی عقب میفتم چون قسط وبدهیم زیاده پس طبیعی بهتره