2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 364 پست
عب نداره رنگم قشنگه صورتو باز میکنه

ببينيم چي پيش مياد😌

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت باشی گلم ویک عمرعاشقانه باهم زندگی کنید شوهرمن هم ازاین گل درشتاوجعبه های بزرگ شیرینی قبل از ...

ممنونم عزیزم

الهی چه دل پری😅

ان شاءالله که طور دیگه ای عشقشون رو بهتون ابرازمیکنن 😍😍

خوشبخت باشین خانمی

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ممنونم عزیزم الهی چه دل پری😅 ان شاءالله که طور دیگه ای عشقشون رو بهتون ابرازمیکنن 😍😍 خوشبخت با ...

عزیزمی😙😙😙😙

این روزهادیسک کمروکمردردخیلی اذیتم میکنه امونم روبریده زیادی کلافه ام شمابه دل نگیر

تاوان یه بخاری ولباسشویی جابه جاکردن دست تنهاده روزافتادن یه گوشه وکمردردومسکن وآمپول ووووو

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عزیزمی😙😙😙😙 این روزهادیسک کمروکمردردخیلی اذیتم میکنه امونم روبریده زیادی کلافه ام شمابه دل نگیر ...

ای وای توروخدا مراقب باشین،کمر و دیسک کمر خیلی حساسه دیگه کار سنگین نکنین

راحت باشین عزیزم به این راحتیا به دل نمیگیرم😉😚

ان شاءالله زود خوب خوب بشین❤

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ای وای توروخدا مراقب باشین،کمر و دیسک کمر خیلی حساسه دیگه کار سنگین نکنین راحت باشین عزیزم به این ر ...

عزیزدلمی گلم 

ممنون جانم 😍😍😍😍😙😙😙

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

این چه تاپیک عکس بازیه که توو 17 صفحه فقط عکس چند تا دسته گل و دو تا لباس عروس نصفه ست؟

استارتر هم که اصلا هیچی!!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عزیزدلمی گلم  ممنون جانم 😍😍😍😍😙😙😙

فدای شما مهربون😗😗😗😗

ما عروسی نگرفتیم یه جشن عقد گرفتیم ک اونم انقد حالم بد بودو ناراحت بودم هیچ عکس واضحی از خودم ندارم😭😭😭کرده بودنم زیر شنل قیافم معلوم نبود ب کنار حتی یه اتلیه هم نبردن منو😭😭😭هوففففف بیخیال 

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
این چه تاپیک عکس بازیه که توو 17 صفحه فقط عکس چند تا دسته گل و دو تا لباس عروس نصفه ست؟ استارتر هم ...

انتظار نداشته باش با این وظعیت سایت هم من هم بقیه عکسامونو پاک‌نکنیم اتفاقا بیشتریا عکس گذاشتن ولی پاک کردن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
انتظار نداشته باش با این وظعیت سایت هم من هم بقیه عکسامونو پاک‌نکنیم اتفاقا بیشتریا عکس گذاشتن ولی پ ...

من انتظاری ندارم به هر حال وقتی عنوان تاپیک رو عکس بازی می زنید پس یعنی قبول کردین عکس بزارین. 

اگر وضعیت سایت مناسب چنین تاپیکی نیست خب نزنید.

من منظورم کل تاپیکای اینچنینیه!!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.