2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عین جادوگرا میمونه

عزیزم قبول دارم که مادرشوهرهای خیلی خیلی خوب هم هستن و خداحفظشون کنه واقعا...هر چند که تعدادشون زیاد نیست😂😂😂😂..اما کلا از مادر شوهر توقع زیادی نباید داشت چون حس میکنن یکی پسرشونو دزدیده

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
عزیزم قبول دارم که مادرشوهرهای خیلی خیلی خوب هم هستن و خداحفظشون کنه واقعا...هر چند که تعدادشون زیاد ...

اخه چرا شانس من اینجوریه مادر شوهرم با ما زندگی میکنه از روزی که اومدم تو این خونه دست به هیچ کاری نمی زد ولی وقتی میریم خونه دختراش دیگه هیچ کاری نمی مونه انجام بده احساس میکنم نوکر گیر اورده مگه من چه گناهی کردم 

اخه چرا شانس من اینجوریه مادر شوهرم با ما زندگی میکنه از روزی که اومدم تو این خونه دست به هیچ کاری ن ...

خب اگه امکانش هست واست خونه زندگی تو جدا کن ازش..تا زمانی که با هم هستین فکر میکنه وظیفه ی توه..هیچ جوری هم عوض نمیشه..فقط باید جدا کنی خونه زندگی تو

خب اگه امکانش هست واست خونه زندگی تو جدا کن ازش..تا زمانی که با هم هستین فکر میکنه وظیفه ی توه..هیچ ...

امکانش نیست شوهرم منو طلاق میده ولی اون و ول نمیکنه تازه مادر شوهرم سه بار ازدواج کرده از هر سه تام بچه داره اینا همه میریزن رو سر من وای خدایا 

امکانش نیست شوهرم منو طلاق میده ولی اون و ول نمیکنه تازه مادر شوهرم سه بار ازدواج کرده از هر سه تام ...

ای وای ...چقدر بد..واقعا متاسفم عزیزم...فعلا برو جلو توکل ت به خدا..ایشالا حل بشه مشکل ت..

ای وای ...چقدر بد..واقعا متاسفم عزیزم...فعلا برو جلو توکل ت به خدا..ایشالا حل بشه مشکل ت..

بخدا ناراحتی اعصاب گرفتم اولش که ازدواج کردیم شوهرم خیلی باهام خوب بود ولی وقتی دید با مادرش نمی سازیم خیلی اخلاقش فرق کردمنم وقتی دیدم بخاطر اون باهام اینجوری شده کلا ازش دل سرد شدم

بخدا ناراحتی اعصاب گرفتم اولش که ازدواج کردیم شوهرم خیلی باهام خوب بود ولی وقتی دید با مادرش نمی ساز ...

میفهمم عزیزم...خدا کمک ت کنه ایشالا رها بشی ازین شرایط..