2777
2789

امسال تابستون خیلی عروسی داشتیم.منم برا هرکدوم میرفتم اصلاح وابرو که خودش بین بیست تا سی تومن میشد .برا هفتاشم رفتم آرایش صورت و مو که تقریبا هربار صدتومنی میدادم.تازه یکی دوتای آخری فقط آرایش مو و آرایش چشم میرفتم.بقیشو خودم کار میکردم.دیشب که حساب کردم غیر از خرید لباس وکادو عروسیا. یعنی فقط پول ارایشگاه نزدیک هشتصدو خوردهای تانهصد شدهزینشون.حالا خیلی ناراحتم من چقدر ظالمم.من که از خودم پول ندارم اینا همشوشوهر بیچارم بهم داد..حالا درسته مرد وظیفشه خرج زنش کنه اما منم یه خورده زیاده روی کردم.بیاید دلداریم بدید دیگه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وقتی گفتی داده و اوکی بوده ازار داری خودتو اذیت میکنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

کاری که کردی دیگ ناراحت نباش عزیزم

شوهرتم خودشکلی کیف کرده خانومش به خودش رسیده خشگل شده

دستشم درد نکنه. که خرج کرده ازش حسابیی تشکر کن که هم دل خودت آروم بگیره هم اون خوش حال بشه

دلداری# 😂😂😂😂😂😂 حالا یعنی اگه. فردا عروسی داشته باشی. نمیری ارایشگاه؟؟😐😂 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ناراحت نباش گلم...بهرحال گذشته....ولی سعی كنیم از این به بعد بیشتر هوای جیب شوهرامون رو داشته باشیم..خیلی وقتها آدم با یه آرایش لایت خانگی و موهای سشوار كشیده خوشگلتر و ملیح تر دیده میشه تا شنیون و آرایش های غلیظ آرایشگاهی...

2790
2778
2791
2779
2792