2777
2789
عنوان

🚶هعی روزگار

122 بازدید | 19 پست

سلام 😊کسایی هستن که رشته ای که دوس داشتن رفتن الان از زندگیشون راضین؟من نمیتونم رشته ای رو که میخوام برم و احساس میکنم دنیا رو سرم خراب شده 😭ب اتفاقای بد ترم فک میکنم و میگم اینا برات اتفاق نیافتاده پس خوشبحتی ولی اون ته دلم 😔نه راضی نیستم شاید بچگانه باشه ولی امیدوارم راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا 95درصد مردم از کار و رشته ای که دارن ناراضین. به نظرم یه چیزی پیدا کن که تو رو به رشتت علاقه من ...

😑همین دیگه نمیتونم از فکر اون رشته ها بیام بیرون 

😑نمیدونم سه سال از عمرم رفت واقعا احساس مرگ دارم

خدا نکنه چرا مرگ اخه . منم از رشتم راضی نیستم ولی احساس میکنم این سه سال دانشگاه بهترین سالای عمرم بوده که دیگه تکرار نمیشه. سعی کن از لحظات زندگیت لذت ببری و بدون تو ایران هیشکی تو جای درستش نیست پس الکی ناراحت نباش و امیدوار باش اینده بهتر میشه

خدا نکنه چرا مرگ اخه . منم از رشتم راضی نیستم ولی احساس میکنم این سه سال دانشگاه بهترین سالای عمرم ب ...

مینا خانوم درسته همه این حرفا درسته ولی واقعا حرفای بقیه خیلی اذیت میکنه شرمنده اگه زیاد حرف زدم

😑نمیدونم سه سال از عمرم رفت واقعا احساس مرگ دارم

ادم وقتی سنش کمه فکر میکنه این چیزها مهمه. یه روزی به این حرفت فکر میکنی و باورت نمیشه اینو گفتی

تو این مملکت اغلب مردم تو رشته خودشون کار نمیکنن. خیلیها هم حقوقشون کفاف زندگیشونو نمیده. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792