2821
2789
عنوان

اش رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
آره. راستی رشته چه مارکی میریزی؟

والله نمیدونم پارسال برای نذری گرفته بودم مونده از اون استفاده میکنم

خدایا راضیم به رضای تو  بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوید ؟؟؟؟ آش رشته شوید نمیریزند.

چرا گل دخترم یکم می ریزن ...البته بسته به ذائقه داره ..بقول ما قدیما شوید و گشنیز خواهر برادرن ....همیشه با همن ...یه بار امتحان کن عسلم ...چون من هرسال یه دیگ ۱۰ منه آش رشته می زارم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
چرا گل دخترم یکم می ریزن ...البته بسته به ذائقه داره ..بقول ما قدیما شوید و گشنیز خواهر برادرن ....ه ...

ممامان ومادر شوهر میگند شوید نریزید البته ذائقه ها فرق داره.  م

فبای آلاء ربکما تکذبان
ممامان ومادر شوهر میگند شوید نریزید البته ذائقه ها فرق داره.  م

آره عسلم ...هرشهری فرق می کنه ..حال منم یه بار بدون شوید درست می کنم ...امتحانش ضرری نداره ....😙😙😙😙😙

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

من که فعلا ریختم چون تا به حال نریخته بودم احساس میکنم بوی سبزی پلو میده

ولی نه انگار اولش بوده بوش عوض شد  

خدایا راضیم به رضای تو  بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی   
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز