من همیشه میگم اونایی ک یدونه دارن بلاخره طعمشو چشیدن حالا دومیم نبود نبود اما اونایی هنوز ندارن ...و شرایط الانم مزید برعلت شده واقعا بده ..
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
درسته میگن بچه با خودش روزی میاره ولی هر کی باید به سطح درآمدش نگاه کنه که تو این اوصاع الان از پسش ...
من از ته دا عاشق بچه دار شدنم ولی الان وقتی دو دو تا چهارتا میکنم حق و میدم به شوهرم ولی از یه طرف میبینم هر سال داره از سال قبل بدتر میشه اینجوری فکر میکنم باید تا اخر عمر بییال بچه بشیم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه