2777
2789
عنوان

شوهرمو کتک زدم پیش جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3897 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد جلو جاریم گفت چیکار کردم.... منم گفتم چرا اونطوری میکنی..... فت مگه بابا تو فحش دادم گفتم نه تو ...

واقعا وضع روانتون داغونه 

این همه بحث برای یه اتفاق کوچولو

همیشه خودم مهم ترم   
مگه آزار داری مرد بیچاره رو میزنی

مرد بیچاره ؟

نترس مردها بیچاره نیستند 

فقط بعضی هاشون درکشون کمه 

فعلا که بیچاره استاتر هست که اینقدر حرص میخوره

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
خیلی بد بوده کارت دوستم ...من خیلی درکت نکردم کتکش زدی اونم پیش جاریت؟قبلا هم سابقه داشته این کارت؟

اصلا. اگرم چیزی میگفت بغض کردم و صدام در نیومده

زندگیه منی تو...... 

چه بامزه دعوا میکنین!ولی خب عزیزم میبینی که کتک جواب نمیده بشین بهاش جدی و مودبانه!!!!صحبت کن بگو ابلههههههه من زن توام احترام و عزتی که به من تو جمع خانواده ات میذاری انگار به خودت گذاشتی!با این کارات نمیگن فلانی چه ابهتی داره میگن فلانی گاوه بلد نیست با زنش چجوری رفتار کنه!

قرار بود مودبانه باشه ها نمیدونم چی شد  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
من جدی میزدم و ولی اون هر هر میخندید 

چاره ای نداشته دیده داره ضایه میشه شروع  کرده خندیدن

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
اصلا. اگرم چیزی میگفت بغض کردم و صدام در نیومده

شما فقط خسته ای همین. به نظرم وقتی از سرکار برگشت بشین باهاش صحبت کن. بگو که اعصابم داغونه. خسته ام. بچه کلافه ام کرده . حداقل تو با من همراه باش. اونم معلومه توی فشاره. خودتون حالتون رو خوب کنید. دیگه هم جلوی کسی دعوا نکنید

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار