جدیدا هر وقت مادرو خواهراشو و جاریهامو میبینه بی خود و بی دلیلی یا ی بها نه درست میکنه سرم داد بزنه. دیشب ی مشکلی پیش اومد باید میرفتیم خونه جاریم.... پسرم ی بند جیغ زد و اروم نشد....موقع پیاده شدن از ماشین کیفم سمت در بود پسرم آنقدر جیغ زد و اعصابم خورد شد که نفهمیدم کیفم این سمته تا درو باز کردم کیفم افتاد تو جوب.... پسرم همچنان در حال جیغ زدن.... از اونور جاریم اومد پایین و گفت چی شده.... صداشو بالا برد و گفت ی کیف مسخره و اشغال داره افتاده تو جوب بعد با حرص کیفمو انداخت وسط کوچه.... 😢 گفت ی کلید میندازه تو کیف فقط منم صدامو بالا بردم دهنتو ببند واسه بچه هات پوشک میذارم کوری.... هی دوباره دادو بیداد کرد منم یدونه لگد زدم بهش نشسته بود جلو شیر اب😐اونم. میخندید.... حالا بالا هم رفتیم حرصم و در آورد زدمش با دمپایی رو فرشی جاریم😢شبم اومدیم خونه جاشو عوض کرد
چه بامزه دعوا میکنین!ولی خب عزیزم میبینی که کتک جواب نمیده بشین بهاش جدی و مودبانه!!!!صحبت کن بگو ابلههههههه من زن توام احترام و عزتی که به من تو جمع خانواده ات میذاری انگار به خودت گذاشتی!با این کارات نمیگن فلانی چه ابهتی داره میگن فلانی گاوه بلد نیست با زنش چجوری رفتار کنه!
چاره ای نداشته دیده داره ضایه میشه شروع کرده خندیدن
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
شما فقط خسته ای همین. به نظرم وقتی از سرکار برگشت بشین باهاش صحبت کن. بگو که اعصابم داغونه. خسته ام. بچه کلافه ام کرده . حداقل تو با من همراه باش. اونم معلومه توی فشاره. خودتون حالتون رو خوب کنید. دیگه هم جلوی کسی دعوا نکنید
اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار