2777
2789
عنوان

کی میگه انتقام لذت نداره

964 بازدید | 54 پست

بچه ها من ۳۷ سالمه یازده ساله ازدواج کردم یه پسر نه ساله و یه دختر یه ساله دارم سر کار میرم من یه زن فوق العاده صبورم و از رفتارهای خاله زنکی هم خیلی بدم میاد 

یه خواهر شوهر ۴۵ ساله مجرد دارم فوق العاده بی ادب و بد اخلاق و یه مادر شوهر خیلی خودخواه و بی رحم دارم هر دو تاشون تا تونستم تو زندگی من و جاریام کرم ریختن هیچی هم براشون مهم نیست 

ولی با این وجود هرگز با هم بحثمون نشده و سعی کردم با نیش و کنایه و حتی حرفای  عجیب شون کنار بیام 

یه برادر شوهر مجرد دارم که یه سال یکی از فامیلای منو میخواست آخر سر دختره نه گفت مادر شوهر و خواهر شوهرم چن بار بهم گفتن اگه میشد بخاطر انتقام از اونا تو رو هم باید طلاق میدادیم 😮

گاهی شوهرم سر این حرفاشون اذیتم میکرد منم دیگه باهاشون رفت و آمد نکردم تا یکی دو ماه پیش تا اینکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینکه😐

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

من که برام شیرینه.وجوووووودم خنک میشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

چه مقایسه مسخره و کودکانه ای😐

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز