2777
2789
عنوان

بياييد خوشبختى هاى خود را داد نزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 50 پست

اینجا باز بهتره اینستاگرام ک واقعا بده.درسته خوشبختی کسی از خوشبختی بقیه کم نمیکنه اما بدبختیهاشو بیادش میاره.بخدا اصلا کاردرستی نیست.ما قراره توو این فضاها چیزای خوب ازهم یاد بگیریم تجربه دراختیار بقیه بذاریم ن اینکه امشب شوهرم فلان چیزو خرید ایهاالناااس 😑

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافق جا زدن و پز دادن نیستم ولی اینکه بگیم خوشبختیمون را قایم کنیم تا بدبختا دلشون نشکنه رو اصلا قبول ندارم

من خودم ی روز خیلی کسل بودم شوهرمم خواب بود بکی تاپیک زد عکس عصرونه اس رو گذاشت منم با خودم گفتم چه ایده خوبی همون کارو کردم

شوهرم وقتی بیدار شد کلی سورپرایز شد

اتفاقا خوبه آدم شادی های کوچکش رو پررنگ کنه تا بتونه واسه مشکلات بزرگش روحیه اش رو حفظ کنه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

آخه بعضیا جوری رفتار میکنن وجوری حرف میزنن انگار فقط اونا هستن که این خوشی هارو دارن.یااینکه مثلا انگار فقط شوهراوناست که بهشون محبت میکنه یا ابراز علاقه میکنه .والا همه مردا اول از زنشون خوششون اومده ،اول دوسش داشتن، اول عاشقش شدن ،بعد تو بغلش خابیدن.حالا اینکه کسی نمیاد جار بزنه شوهرم چیکارم کرد شوهرم چی بهم گفت دلیل بدبختیش نیست.بعدشم هرکی از یه راهی زندگیش خوبه از یه راهی هم بد.هرکسی تو زندگیش هم خوشی هست هم ناخوشی